Vanilla twilight

Är nyduschad & har precis lagt mej i sängen.
E ganska trött och schleeden idag måste jag erkänna.

Helgen har varit riktigt nice! I fredags var jag ju först på 2-årskalas. Sen tog jag tåget från Bjuv till Kristianstad, och jag hade tur för alla andra tåg förutom mitt var tydligen inställda (det snöade och blåste satan i de). Kom fram till Sandie vid nio, vi gick och hyrde film sen åkte vi hem & kolla på den och åt massa godis & myste. Sen på lördagen blev de lite partyparty. Jag och S gick hem från krogen vid 3 på natten, fyfaaan va kallt säger jag bara! Sandra bara, "shit kolla mitt hår, det är helt vitt" .. Haha. Vi hade fullt med frost i håret och frös så in i helvete om benen, tappade känslen helt typ. Båda hade ju bara strumbyxor (ja allså, kjol och klänning också naturligtvis, men ni förstår)l. Men vi överlevde. Åkte hem imorse & stackars S skulle iväg å spela fotbollscup. Awh. Ville INTE byta plats me henne direkt. Hihi.

Har pluggat lite nu, ska ha redovising imorrn i skolan.
Ska snart nanna tudde.

Tack för en underbar helg snäckan, JAG ÄLSKAR DIG.

 



Jag tror jag är kär

... i UNDERBARA Owl City! ♥



I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly ♥




Film // Sallad

Det blev inget IKEA. Får ta denna dagen till att va hemma & vila huvet. :( TRÅKIGT.


Gjorde mej en sallad nyss och ska lägga mig i soffan och kolla på film. Har ont när jag är uppe och går, hade behövt sova bort skiten men jag kan inte sova mer. Så de får bli film helt enkelt. Case 39 & Drag me to hell har jag nu, så får se vilken de blir.

Min mumsiga & nyttiga sallad:



Det här har jag i salladen:

- Pasta
- Fetaost (fårost ska det vara, annars är det ingen riktig fetaost!)
- Plommontomater
- Salladsblad ("festmix")
- Röd lök
- Gurka
- Naturella blandade nötter
- Olivolja & krydda
- Soltorkade tomater
& till det lite naturell gräddfil.

Kan verkligen tipsa om den här salladen! Den är både nyttig och god. Att ha nötter i salladen var något jag förut aldrig trodde kunde vara gott, men det är det! Det ger god smak och är nyttigt. Jag köper nötter i lösvikt bland naturgodiset som finns i de flesta livsmedelsaffärer. Viktigt är, om man nu ska vara riktigt nyttig, att man tar naturella nötter, allså inga rostade eller saltade! Fetaosten är nyttig eftersom det är fårmjölk i istället för komjölk som det finns i vanlig ost. Soltorkade tomater är jag helt galen i, men det ska vara sån som legat i olja, och helst Ridderheims. Lite dyrare, men ack så GOTT. :]


Helvete.

Vilken härlig dag (nu klagar jag IGEN). Nej men det kändes faktiskt som den här dagen skulle bli bra. Fast det ändrades snabbt. Först vaknar jag av att mina grannar spelar något som låter som turkisk techno på högsta volym. VEDERVÄRDIGT. Detta var klockan halv sju imorse. Har folk ingen respekt alls? Jävla idioter. Jag fick gå och lägga mig i ett annat rum och somnade långt om länge om en stund till. När jag vaknade kände jag mig pigg och glad och var på strålande humör. En halvtimme senare känner jag ett migränanfall komma smygande. Fick ont i vänster sida av huvet, som vanligt. Proppade i mig panodil som inte hjälper ett dugg mot själva smärtan, fast hindrade mig från att få ett fullt ut migränutbrott.

Fick ligga i sängen och dra för persiennerna helt enkelt, måste ligga i helt mörkt rum och ha knäpptyst runtomkring mig annars dör jag. Mina migränanfall brukar va hemska, jag ser oftast ingenting, har döont så jag håller på att spy (ja ibland spyr jag faktiskt också), tappar känslen i olika delar av kroppe osv. Jag hatar det! Idag kände jag 'bara' smärtan. Och som sagt, panodil är kasst. Migränmedicin som är utskriven av läkare är den enda som hjälper, och det hade jag ingen hemma.. dessutom kostar de tabletterna typ 200 kr styck. Sjukt! Hittade mammas värktabletter och läste på bipackssedeln, å där stod att man kunde ta dom mot migränanfall, vilket jag då gjorde. Känner mig inte helt hundra men jag har legat i sängen hela förmiddagen, orkar inte bara ligga och glo. Har fortfarande ont och känner mej konstig i kroppen. :( Mår illa emellanåt.

Får se om jag orkar med till IKEA.
Måste köpa present till Ville också.



JÄKLA SKITMIGRÄN!




Tog bild på hur mitt hår blev.. kanske inte den bästa men ajah.

 

 


Vem är kändisen?

...Kan ni gissa? ;)


Award

AWEH, jag har fått en award av min blivande fru TAKAI ♥. ;]

Den som får denna award ska göra på dette viset:

1. Kopiera awarden på sin blogg

2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


1. Jag är livrädd för lastbilar. Vilket är en av många anledningar till att jag inte tagit mitt körkort än. Jag vet inte hur jag ska komma över detta. Men det löser väl sig :D
2. När jag var liten (7-8 år nånting) hade jag jätteont i örat. Jag åkte till doktorn som med stora ögon konstaterade att en nyckelpiga krupit in där. Han fick spola ut den lille rackarn som fortfarande var vid liv när han kom ut.
3. Jag är salt-narkoman. Ja ni läste rätt. Alla som känner mig väl vet att jag äter för mycket salt. Jag kan ha salt på allt - till och med glass. Nyttigt? Nej. Men det är faktiskt gott....
4. Jag är halvt svensk, en kvarts norsk och en kvarts estnisk. (Mormor är från norge, farmor är från estland)
5. Jag kan vrida mina armar nästan ett varv (svårt att förklara, måste visas. ser inte klokt ut)
6. Jag har tvångstankar. Det var värre förut, men har fortfarande några kvar. Som att jag är totalnojjig innan jag går hemifrån. Måste kolla typ 20 ggr så att alla sladdar är urdragna, spisen släckt och att dörren verkligen är låst. Gör jag inte det så får jag panik.
7. Jag har aldrig varit inlagd på sjukhus, brutit något eller haft nån allvarlig sjukdom.


Jag vill ge en award till:
Therese, Sandra, Elin, Josefin, Tina, Becca, Catrin

Snökaos!

Är hemma efter en låååång och stormig dag.
Föreläsning 9-16, eller ja det blev 9-15 eftersom det var riktig snöstorm och det är många som pendlar i klassen, och dom ville såklart försöka ta sig hem innan det blev värre. Sen gick jag runt i stan en och en halv timme, det var inte lönt att åka hem eftersom jag skulle till frissan halv fem. Och det var ju inte direkt promenadväder om vi säger så. Rena rama snöstormen. Man såg nada. Hur som haver, kl 20 var jag klar hos frissan och åkte hem. Så nu är jag helt fääärdig. Håret blev för övrigt superbra. :D Som vanligt, på CATFLASH. :) Bild får la fixas sen!

Blir ingen skola imorgon, pga vädret. Så ja ska väl bara träna, sola och kanske en sväng på IKEA. Jag måste köpa en ny lampa och så. Sen måste jag nånstans och hitta en present till min systerson som fyller 2 år på fredag. Lillpluttis! De e svårt å köpa till en unge som har allt. Han har ju ett helt rum fullt med leksaker (och lite därtill). Vi får se va de blir...

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, hoppa i myskläder och slänga mig i soffan! Sen ska jag ligga där tills jag däckar. :)


Snökaoset ser inte så farligt ut på denna bilden, men det var SNÖKAOS!



Mosters lille ROCKSTAR! ;) <3
2 år.. de e ju inte klokt va tiden går snabbt.





And baby that's a case of my wishful thinking.

Güttenmorgen.
Minusgrader ute och solen lyser för fullt genom fönstret. Fint. Men hur länge ska denna kyla sitta i? Jag vill ha vår nu! Bort med snön och kalla vindar. Där fick man för att man gnällde om att vi aldrig har snö här nere i skåne och aldrig får någon vit jul. Nu blir vi aldrig av med skiten..

VARNING FÖR GNÄLL.
Är allmänt less idag. Ingenting känns kul faktiskt. Vägde min frukost idag (!). Fyfan med kalorier det finns i en ynka, liten, jäkla frukost! Jag tycker inte ens jag äter mycket till frukost. Eller så äter jag kanske fel. Men jag är så kräsen på morgonen. Kan inte äta vadsomhelst, får inte ner det. Jag brukar käka yoghurt (Valio) med havrefras i. Också en hemmagjord latte till det. c:a 250 kcal UTAN en macka till! Vafaaaan. Tror jag får skippa den där latten. Jag tog en halv idag. 50 kcal. 2 dl yoghurt 130 kcal.  Tycker det är bra att väga och kolla kcal innehåll när man ska försöka gå ner i vikt. För det är då man inser hur mycket det finns i allt så man kan prioritera bort. Jag ska försöka hålla mig under 1000 kcal i dagsintaget nu. Får se hur det går. Dra ner på lattena, och kakor, godis, läsk och dylikt går fetbort direkt.

Nu ska jag gå och klä på mej och dra ner till stan. Ska köpa en bok av en tjej till skolan, som jag inte lyckats få tag i på biblioteket, suck. Sen träning och solning minsann. Gaah, jag är jättefattig den kommande månaden. Tråkigt. Det är liksom inte februari än och jag är redan pank. :/ Men men..

Nu ska jag sluta gnälla och göra mej i ordning.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäää

Föreläsning hela dagen..

Ligger i soffan och halvglor på Lyckohjulet och är på väg att somna hela tiden. Är duktigt trött. Haft föreläsning 10-16 idag.. Imorgon är jag ledig/har självstudier. Men jag ska iväg vid 12 för jag ska köpa en bok till skolan av en tjej också ska jag träna & sola tänkte jag. Blev ingen träning idag.. Jag är kass. Men jag kände VERKLIGEN inte för det. Noll energi. 

Har precis beställt gummistövlar. ROSA gummistövlar. How cute isn't that? :)
Kommer bli kanon till min jacka. <3

AAAAAAAAH jag somnar snart. Vill inte. För då kan jag inte sova i natt. Får hälla i mig lite kaffe eller nåt. INGET socker. Höll på att gråta imorse när jag knappt kunde knäppa mina favoritjeans :'( ÅNGESTÅNGEST. IMORGON SKA JAG TRÄNA HÄCKEN AV MIG!


Sweet sunday.

Då var det söndag........ redan.
Jag HATAR söndagar. Som ni som känner mej redan vet.

Jag vaknade, natten till idag, av att jag hade ont i bröstet. Samma sida som.. hjärtat. Det stack liksom. Och kändes konstigt. Blev rädd och nojjig. Var nog vaken en timme. Men sen somnade jag om. Hade lite ont i morse men sen gick det över. Tog pulsen och den var inte speciellt hög. Den ligger för det mesta runt 80 nu, som vilopuls. Och det är väl inom den "normala" gränsen. Jag tycker det är så läskigt när det har med hjärtat att göra. Kroppens viktigaste organ. Huvva.

Igår var jag, mamma, syrran och hennes barn på Väla en svängom. Det var mysigt, blev dock inte mycket shoppande då pengarna inte trillar in på mitt konto förräns imorgon. Oh well. Det blir inte så mycket shopping iallafall den här månaden, känner jag. För mycket utgifter nu. Tyvärr :((( Bland annat ska jag till frissan på onsdag. Där ryker en del pengar. Men det är... viktiga saker, ju. :')

Hur nyttig har jag varit den här helgen tror ni?
Jag skäms.
Jag är en skam för mig själv.
Snart rullar jag fraaaaaaaaaaam.
Nåja, imorgon ska jag träna.
Hej och hå.


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys.

Sitter och kollar på Lyckohjulet på trean. Har kommit fram till att jag INTE gillar Hannah Graaf. Usch. Sättet hon pratar och rör sig på... divaaaaaaaaa! Passar inte alls som programledare enligt min mening. För övrigt tycker jag att jag är helbra på att komma på orden. ^^

Det blir en lugn helg för mej (som om jag brukar ha nåt annat nuförtiden). Ska till Väla en sväng imorgon annars har jag inte så mycket planerat. Måste läsa lite tråkiga böcker tills på måndag då vi ska ha föreläsning. ZzZ. Ser jag fram emot!

Jag körde hårt på träningen idag. Så skönt! Firade med tre ballerinakex nyss. :O Jaja, NÅT gott får man unna sig när det är freeeeeedag! Tre ballerinakex = 210 kcal. Bara så ni vet. Kalorier är bland de värsta jag vet. Ska undvika att stoppa i mej för mycket nu. Jag måste åtminstone gå ner 7kg tills sommaren om jag ska kunna må bra med mig själv. Och när jag har gått ner dom kilona ska jag fokusera på att trimma upp kroppen, liiite mer synliga muskler och fastare rumpa, mage och lår. Jatack! :)

Nu ska jag poppa lite popcorn, sen se på film - Sommaren med Göran.

PUSSELITUSS!


be-bop-a-lula hela jävla dan

TJULAHOPP!
Dags för en liten bloggning känner jag.
Dagarna går så fort så fort, jag hinner inte med. Var och tränade igår igen, och pulsen höll sig mer normalt, skönt! Tränade runt 1,5 timme. Skönt. Jag vill gärna gå på pass sen också, men känner att jag vill komma igång lite med min konditon och få upp den först, annars ramlar jag väl ihop. Min kondition nu är pinsamt dålig. Och jag är inte ens rökare..

Idag blev det ingen träning. Jag var i stan, handlade åt min mormor och hälsade på henne. Sen promenerade jag till Ringstorp och tog en fika med Jessika hemma hos henne och Andrée, snackade lite skit :) Behövs ibland! Hoppas hon flyttar tillbaks till Helsingborg snart så vi kan ses oftare.

Imorgon ska jag va lite barnvakt först, sen iväg och träna på eftermiddan hade jag tänkt, samt sola för det hann jag inte med idag.

Jag funderar starkt på att beställa hem Zumba! Verkar va jävligt kul OCH effektivt! :D






Hoppla!

Här vad det inte kluddat på ett tag. Woopsi dejsi. Har ärligt talat knappt orkat glo på datorn på senaste, allt mindre orkat sätta igång den. Så de fick bli en liten mini-blogg-paus där minsann.

Igår var jag på Arlövs-revyn. Den var rolig :D Så jobbigt att ta sig dit bara. Och kallt ute. Plus att jag kände mej hängig och trött och sådär. Men jag överlevde.

Idag har jag hunnit vara i skolan, och hör och häpna: jag har tränat idag! Det var riktigt, riktigt roligt och skönt att komma igång igen! Jag tog en dryg timme på gymmet. Tränade mest kondition, för jag känner att det är prio nummer ett att få igång den först och främst. Och det gick bra. Orkade mer än jag trodde, för att ha haft uppehåll så pass länge som jag haft.

Det är bara en sak jag oroar mig för och det är min höga puls. Den är alltid hög. Speciellt när jag tränar då såklart. Idag låg den på 199-200 som mest och då ansträngde jag mig inte så jättemycket. Tyckte jag körde lugnt med tanke på att jag inte tränat på länge. Hela kvällen har den legat på runt 116 och nu precis på 96. Normalt så ska den ligga på 60-80. Ska ta pulsen imorgon bitti med när jag vilat hela natten.. är den hög då också kanske jag borde kolla upp det. Det känns läskigt att träna när den är så hög, jag kanske anstränger hjärtat för mycket? Jag vet inte om det är farligt? :S Allså jag kan bli jätteyr och så när jag tränar, har fått blodnäsa nån gång också. Ibland blir jag jättetrött när jag tränat också, och får ont i huvet. Hjärtklappningar har jag också haft. Känslan av att hjärtat dunkar jättesnabbt. Det är säkert inget farligt men jag borde kanske kolla upp det så jag kan träna i lugn och ro sen. Det är då jag känner av det. Annars känner jag inte av direkt att jag har hög puls.

Annars så är jag jätteglad att jag äntligen kommit igång igen! Får se om jag ska träna imorgon också. Kanske ska gå på ett pass på kvällen eller om jag gymmar tidigare på dagen, jag får se. Känns lite som att jag borde få igång min kondition lite innan jag börjar gå på step-pass och spinning och så. :P Lite pinsamt med den konditionen jag har idag. Helkass.

Vi har iaf självstudier nu tills på fredag vilket är skönt, då kan man planera dagarna lite mer, bara man får gjort det man ska. Jag tycker jag är duktig på självdiciplin nu. Det är skillnad mot när man gick i gymnasiet, nu VILL man lära sig för sin egen skull :D Det ville jag ICKE då. Jag var en riktig drop-out-of-school-unge. Hoppade av gymnasiet, hoppade av gymnasiet (nästan iaf, tog studenten men fick inget slutbetyg pga mkt frånvaro). Men nu gör jag det här för att JAG VILL. Så det känns bra!

Nu ska jag ta lite Loka päron och slänga mig i soffan.
PUSS!


FREDAAAAAAAAAAG

Har slängt mej i soffan tillsammans med pepsi och en stor skål med godis. :) Jag är helt slut. Blev klar med det sista jag hade att skriva till vår rapport strax innan tolv igår kväll, sen gick jag upp halv 5 för att hinna duscha och göra mej i ordning och också förbereda mig inför vår redovisning.
Så jag är ganska trött. Snarare halvdöd. :D

Redovisningen gick jättebra för oss alla och det kändes otroligt skönt när den var över! Vårt första arbete i gruppen är avklarat och jag tycker det känns jättebra och alla verkar nöjda. Gött :)

Nu ska jag bara slappa, hålla fredag och njuta av helgen! Bara släppa allt som har med skola att göra :) Ladda om batterierna. Tror att jag kommer däcka tidigt ikväll, haha.


GAH.

TRÖTT, trött, trött!
Blir inte mycket aktivitet på bloggen just nu känner jag. Sitter och kollar över min del inför redovisningen imorgon. Jag hatar som många andra att redovisa men det är bara att ta tjuren vid hornen. Bara jag är väl förberedd så ska det nog gå bra. Ska vara glad när morgondagen är över!! Har ingen energi kvar, så trött så trött. Har knappt sovit de senaste tre nätterna. Helt hopplöst. Gick upp tjugo över fem imorse när jag började 9. Hoppas jag kan somna ikväll, behöver det..


Jag tröttnar aldrig på denna låten, den gör mig glad! <3
Längtar längtar längtar efter sommar och värme!



Brain freeze

Hej, är det någon som har sett min hjärna?

Har pluggat HELA dagen. Försökt få ihop en sammanfattning på vårt arbete som ska redovisas på fredag. Det har inte varit lätt kan jag säga. Prestationsångest x 1000! Men det blir väl så i början. Det är tufft innan man kommer in i pluggets värld. Jag har inte pluggat så intensivt de senaste åren. Och när man jobbar i projektgrupper handlar det om så mycket mer, jag kan inte bara göra det jag anser är rätt i mina ögon, utan jag måste se till allas synsätt och åsikter om det hela. Och det är inte lätt. Men men, man lär sig med tiden. Det är ju det de går ut på.

Nu måste jag ta en paus och ha en kopp kaffe innan jag dör ihjäl mig!


Blonde bombshell?

Okej, det är så här. Jag har börjat fundera på att 'go back to blonde'. Men jag vet inte. Lusten och viljan finns det mycket av, men dessto värre är det med pengarna, tålamodet och orken. Så fort jag ser en blondin så blir jag sugen på att få tillbaks mitt blonda, långa hår. Samtidigt längtar jag INTE efter allt jobb med det - silverschampoo, utväxtblekningar, all extra skötsel ett blont hår behöver. Fast iofs, så vill jag inte bli FÖR ljus igen. Utan tänkte mig mer en lite mörkare, fast ändå blond, nyans. Kanske lite slingor i. Äsch jag vet inte. Så nu skulle jag behöva någon annans åsikt. Rösta! Go blonde eller stay dark? Hjälp mig!


Ska jag bli blond igen?
Ja! Nej!   

Haha, jag vet vad Becca kommer svara på denna frågan.. ;D

 

Något sånt här hade jag väl tänkt mig...


Hey you, get off my cloud.

Gokväll alla.
Vaknade imorse och var SJUKT trött. Snoozade runt sisådär en halvtimme, innan jag gav mig själv en bitchslap och sa att nu får du fasen ta mig ta dej samman och gå upp. Åt frukost, slängde på mig kläder, promenerade till bussen. Gick från söder upp till sjukhuset, det blåste och snöade lite, svinkallt. Mina ögon rinner gärna när det är kallt, vilket är duktigt irriterande. Ser ut som jag gråtit jättemycket när jag varit ute. Kan inte ha för mycket smink för det blir bara sabbat liksom. Haha. Hursomhelst, så började hjärnan vakna till liv när vi väl var på studiebesöket. Det var givande och trevligt. Nu är man bara så sugen på att gå ut på LIA:n! (lärande i arbete, praktik). Tror vi ska ut vecka 12 eller 13. Vet inte riktigt var jag vill göra den ännu. Får börja tänka efter ordentligt nu känner jag.

Sen tog min grupp en lunch tillsammans, och avslutade med gruppmöte. Jag var helt slut i huvudet och jag har min del kvar i arbetet som är en väldigt viktig del - sammanfattningen, så jag känner mig lite stressad och pressad. Men det ska nog bli bra. Kom hem från skolan och gick och la mej direkt, hade en sprängande huvudvärk. Sov så dåligt natten tills idag, låg bara och vände och vred på mig. Tänkte börja skriva idag men jag tar hela dagen imorgon till det istället, jag kände att skulle jag börja idag så hade det INTE bli något bra resultat. Ska bli skönt när allt är klart och vi har gjort redovisningen! Kommer nog ta ett tag innan man kommer in i det här.

Gah, så trött så trött, lite ledsen och förvirrad, tror jag gör bäst i att gå och lägga mig snart och se fram emot en ny dag imorgon istället. Yeey yey. Nu ska se klart "såld på hus" .. tycker det är ett intressant program, och ikväll är dom i Helsingborg. Finaaaaa bostäder.

Hoppas min jacka kommer med posten imorgon <3

Maybe together, we can get somewhere?

Söndagar och måndagar ÄR INTE mina dagar. Men man får göra det bästa utav det. Hittills har min måndag varit ganska.. tråkig. Har ätit frukost, kollat på Tre kronor, pluggat, gjort mig i ordning. Min syster ringer snart, hennes pojke ska till tandläkaren idag, och jag ska följa med dom.


Imorgon blir det skola igen. Vi ska på studiebesök på sjukhuset här i Helsingborg. Det ska bli intressant. Se medicinska sekreterare in action så att säga. Sen efteråt ska jag äta lunch med min projektgrupp, också ska vi ha ett möte. Vi ska ju ha redovisning på fredag. Så det är fullt upp denna veckan. Jag ska skriva sammanfattningen på vår rapport. På svenska och eventuellt engelska. Jag tycker allt är jobbigt som fan innan man väl kommer igång. Jag är ganska nojjig och vill att allting ska bli så bra som det kan bli, så jag kan sitta och skriva om saker hundra gånger innan jag verkligen är nöjd. Vi får se hur det går.. Just redovisningar tycker jag fortfarande är skitjobbiga. Men som min lärare sa så är det en ytterst liten skala som verkligen 'gillar' att redovisa. Det är ganska jobbigt för de flesta människor. Man tränar och tränar genom att göra det, men jag.. ja. det sitter i, liksom. Kommer aldrig ifrån det helt. Men jag bara kör på, man gör sitt bästa, mer kan man inte.


Längtar tills den 25:e, då får jag förhoppningsvis CSN-kortet så att jag kan börja träna! Ska köpa helt nya träningskläder + träningsväska, så blir jag nog lite mer peppad till att knalla ner till gymmet. Hoppas jag.


Gah, så hungrig jag blev nu. Får gå och trycka i mig en macka eller något..
Jag kollade nyss bloglovin' och INGEN har lagt till mig? Haha. Thanks ;D





"Vet du vad folk kallar dej? Mälarbocken!"



Morning has broken..




Nu är den min.. ♥

HAPPYFACE!




Mjau mjau puzikat

Tjuhuuu!
Vad är det med mig och söndagar? Jag tror jag är allergisk mot dom. Helst skulle jag vilja gå runt i pyjamas hela dagen och inte göra nånting alls tills dagen är över. Men så kan man ju inte ha det (?). Har varit duktig och städat, tagit bort allt som har med julen att göra (duk, gardiner, tomtar och troll), bäddat rent i sängen, dammsugit och haft mig! Tro mej, jag är motsatsen mot pedant, jag är stökigare än någon annan i vanliga fall, men gud va skönt det är att ha uppstädat! Mår mycket bättre när jag har fint och rent runtomkring mig. Det knepiga är att hålla kvar den där nystädade känslan  

Nu ska jag gå och klä på mig (har faktiskt pyjamas på fortfarande..) sen ska jag gå till Citygross och handla lite. Det blir kyckling och klyftpotatis till middag idag ♥





Goodnight sweetheart, goodnight.

Vilken degig lördag. Ska nog snart krypa till kojs. Jag får ångest om jag går och lägger mej för tidigt en lördag. Haha. Men nu börjar det bli tungt i ögonlocken. Man är ju inte 20 längre...

På tal om det. Tänka sig att jag fyller 25 i år! Helt galet. Jag känner mig ärligt talat inte än dag äldre än.. ja, 18? Ingen tror ju att jag är över 20. Folk blir oftast chockerade när jag talar om min ålder. Jag vet inte vad det beror på? Alla busschaufförer till exempel, de tror jag åker på ungdom när jag ska åka buss. Visst, det är svårt för dom kanske att se skillnader när gränsen är så hög som 19 för ungdom-vuxen biljett. Men iallafall. Ja, man kan ju alltid hoppas att det där håller i sig när man fyller typ 50 också..

Satt och tänkte och drömde mig bort mot sommaren.. gud vad jag längtar! Ja, hela våren, och sommaren.. underbart! ♥ Har ju ganska långt sommarlov jag, slutar ju min första termin redan i slutet av april sen börjar jag inte förrän i augusti igen. Så ja, nästan 4 månader. Känns lite galet. Måste försöka hitta jobb iaf större delen av den perioden, för man får ju inget CSN då inte. Kan bli lite kaos. Måste försöka åka utomlands denna sommaren.. har varit hemma 2 somrar i rad nu. Längtar utomlands! Fast vi har pratat lite om att dra till Thailand hela familjen, mot slutet av året. Alla i min familj fyllde ju jämt förra året, förutom jag och min systers sambo, vi fyller jämt i år. Så vi tänkte slå samman alltihop och åka allesammans sen då. Vore underbart!! Men jag vet inte om det går, med skolan och så. Vi får väl se vad det blir. Just nu känner jag att jag skulle kunna åka utomlands när som! Bara komma bort från allt. Bort från kylan. Se och uppleva annan kultur. Känna lukten av sandstrand, saltvatten och sol. Oh oh oh...


Nej hörni, nu ska jag stänga av datorn. Den har varit igång väldigt länge nu, så den förtjänar lite vila.
Jag också! Är inte helt som jag ska i min hals.



GOODNIGHT! ♥










Bloglovin

Nu har jag återigen fixat bloglovin...
-> Följ min blogg med bloglovin <-
CLICK IT!

Lägg till mig SNÄLLA, lite pinsamt att ha typ 1 prenumerant. ;P Poppis.


Nya designen uppe

Ja, nu är nya designen upplagd. Har pillat i TIMMAR med den. Och ändå är den inte klar. Krånglar och bråkar med mig. :/ Så det är lite småfel här och var. Pillar jag med med det idag så blir jag nog KNÄPP på riktigt. Får försöka fixa resten imorgon. Kategorisidan & arkivsidan är heeeeeeeelt f*cked up. Suck.


Aja. Nu ska jag glo film :D Vad ni än gör, se INTE Eden Lake.
Iallafall inte om ni inte tål blod, äckliga scener och våld. Jag kunde inte se klart den ><








I've got to clear my heart so I can give room for this feeling

Har inte hunnit uppdatera så mycket, har pillat med bloggdesignen massvis. Den är snart klar, så imorgon åker den nog upp. Börjar bli klar med beställningsdesignen som en tjej väntar på, stackaren har fått vänta i evigheter. Gah, tiden bara rinner ifån mig!

Känner att det börjar göra ont i min hals nu ikväll.. vill inte, har inte tid att bli sjuk nu. Hoppas de bara är nåt sådär tjohejsan-tillfälligt.

Aja. Nu ska jag gå och sova. Uppdaterar mer imon och lägger förhoppningsvis upp nya designen då.

POUS!

Minus, brrrrr

y0y0y0.
En liten uppdatering från Södra Vram :)

Jag tycker det är svinkallt här! Fast min systers sambo är i Värmland och jobbar, dom hade -34 där igår. Jag hade knappt överlevt kan jag säga. Vi har bara -4 här idag, och jag fryser som en gris ändå.

Ska hem sen idag, men vi ska ut i skogen och gå lite och mysa först. Ville sitter här brevid mig och kollar på Stuart little. Vi ska snart gå och byta blööööjis. Sen blir de frullis!


Håll utkik för snart lägger jag upp en ny design. Den är snart klaaaaar :)



Systers trägård. Mycket snö för att vara Skåne!


Skit också


You can't boogie with the boogeyman

Idag ska jag:

- Plugga
- Fixa klart en beställningsdesign
- Kolla på Tre kronor
- Tvätta
- Gå och handla
- Eventuellt påbörja en ny design till mig
- INTE äta godis.



... Så får vi se vad jag VERKLIGEN får gjort på den listan. Plugga måste jag iaf. Har ont i min arm. Också skar jag mej i tummen igår...  
Jag är en klumpeduns.

Nostalgikick

Varför kan inte SVT och TV4 fatta att man ska börja visa repriser av 2 av de allra bästa svenska serierna som gått på tv? Rederiet och Tre kronor! Det vore alla tiders.  Oj oj vilka minnen dessa serier väcker. Jag är ju uppväxt med dom! :} Satt bänkad varenda vecka. Andra svenska serier jag också följde var ju.. Vänner och fiender och Vita lögner. Ja jisses. Alla dom serierna verkar bara ha begravts. Hoppas dom dyker upp någon gång igen. Speciellt Rederiet och Tre kronor hade varit roligt att se igen, från första början. Haha naw, Sten Frisk, Mimmi & Reine, Gunvor & Verner, och sen Reidar, Joker, Uno och alla dom! Saknar.

 

 Ba da ba da ba da ba - ba da ba da ba da ba!




Bloggtrött

GAAH.
Bloggtorka.
Min blogg känns dötrist. Skriver om samma samma samma saker hela tiden känns det som..mitt liv är måttligt glamouröst och intressant. Yeah.. Är trött på designen också.

Någon mer än jag som ska se "Dance your ass off?" som har premiär på lördag? Det är överviktiga människor som är med i en danstävling för att gå ner i vikt. Jag gillar ideén. Jag skulle själv behövt vara med där..







I could be your melody, i can write you a tune

Jag är så trött, så trött. Varit i skolan har jag, det gick ganska snabbt, och bra. När jag kom hem somnade jag nästan direkt. Låg nästan i dvala känns det som >< och jag är fortfarande SÅ trött. Känns som all energi  har samlats ihop till en boll och studsat ur mig, långt långt härifrån. Kanske börjar bli sjuk? Inte mår jag bra iallafall

Nu har jag iaf självstudier fram tills på fredag. Så det är rätt lugnt. Men var ska jag få energi ifrån? Någon som vill skänka mig lite? Tycker inte alls om att vara så här seg. Sitter ihopkrupen i soffan med två filtar på, vilket inte hjälper alls, för jag fryser ändå. Borde kanske ställa ifrån mig laptopen och tända en lampa, helt mörkt i hela lägenheten. Min syster kommer snart hit tror jag. Hon skulle fixa något på datorn här.

Jag vill ta en fika med någon i veckan, men alla jobbar och har annat för sig. Hmpf! Ska kolla ifall busfabriken har öppet på onsdag, isåfall ska vi nog dit med syskonbarnen. Där är så roliiiigt! :] och motion får man om man ska springa runt i alla labyrinter med en vild liten tvååring. Vem behöver ett träningskort när busfabriken finns?

Jag är såååååååååå sugen på en kaffe latte. Men har inget hemma. Och går jag och handlar ramlar jag väl ihop innan jag kommer hem igen..

En pojkvän vore inte fel att ha nu. En sån där söt en, som masserar mina fötter, går och handlar kaffe till mig, värmer mig och peppar lite. Och kanske ger mej lite energi. Men nä, min prins kommer aldrig..





Segsöndag.

Hello!
Blev inget uppdaterat igår. Vi körde hemifrån vid 08 på morgonen och kom hem vid åtta på kvällen, och då var jag helt vråålslut. Vi var som sagt i småland på lite shopping. Vi åkte till Kosta outlet som jag var på för någon månad sen också. Är ju på jakt efter en Odd Molly jacka. Men det fanns ingen, inte i min strl iaf. :/ Lite surt. Jag köpte bara en skjorta från Fröken söt. Så gulligt märke :D Jättefin, blommig, med rosett. Hittade ingen bild på den på deras hemsida. Kanske tar en bild och lägger upp här sen

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har pluggat en del. Varit och handlat, kollat på film nyss - Gothika. Jag vet att jag har sett den förut men ändå minns jag inte hela. Skumt. Bra är den iallafall. Humhum. Ska snart ta en dusch, och sen blir det väl läggdags för moi. Projektgruppsmöte imorgon med vår handledare. Dock inte förrän 09.30. Skönt med sovmorgon.

Ska lägga upp min Odd Molly kofta på tradera sen också. Har tagit foto men orkar inte lägga upp något nu. Slänger upp en länk sen om någon är intresserad :) Den är lite för liten för mig, känns inte bekvämt liksom. Känns som jag kan använda dom pengarna till något annat ist. Ajah.

Jag är helt svullen i min vänsterarm. Har ett fett blåmärke där också. Gissar på att även armen fick sig en rejäl smäll på nyårsafton.

Nyårsafton 09/10

God fortsättning allesammans.
Nu har huvudet börjat återställa sig sedan gårdagen. Åkte till Bjuv runt fem och då åt vi lite god mat och spelade kort några stycken. Sen började fler och fler folk droppa in och festen var igång. Hade roligt mestadels av kvällen, det blev lite tjaffs och sånt där onödigt men så kan det bli ibland. Jag och Jerry och en annan tjej ramlade i köket, jag slog i bakhuvet i elementet och Jerry slog huvudet rakt i stengolvet, så han fick en fet bula i pannan. Awh ;/ han fick sitta med ett paket bacon och kyla ner bulan. Haha. Vi åkte hem redan vid halv två & sen kom min syster och hämtade mig hos J idag. Tvingade min syster att köra inom BK så jag fick mig en god Whopper meal med. Somnade och sov tre timmar när jag kom hem, de var välbehövt :P Sitter och slappar framför teven nu, ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag, mamma, pappa och syrran åka till Kosta (utanför Växjö) tidigt. Shoppa lite Odd Molly har jag tänkt ^^


Här är lite pics från igår, sjukt drygt att ladda upp bilder på bloggen när man får ladda upp en och en, så det blev inte så många. Men anyways.




 

 

 


RSS 2.0


namn Johannah Fernebring
kallas också Kitty, Hannah
bor Helsingborg, skåne
är 24, studerande & singel
gör pluggar heltid, hälso- och sjukvårdsadministration.
ser Desperate housewives, Days of our lives, Gossip girl, True blood, 2 and a half men.
hör ROCK AND ROLL BABY.

Mer om mig här...  





   C o u n t d o w n .
------------------------------

dagar till Kent koncert
dagar till biopremiären för Eclipse (Twilight saga)

Pixels