Idag...

..är det onsdag och jag ska bege mig hemåt igen. Jag måste städa eftersom det ser ut som tredje världskriget hemma, kläder överalllt och ja.. det är verkligen kris. Sen ska jag nog börja pilla på en ny bloggdesign. Har lite idéer. Tycker min blogg är för stel och mörk just nu. Dessutom så är min header så beroende av vilken skärmupplösning man har, för att den ska gå ihop med bakgrunden. Så ja, nu får det bli en ny minsann. Vi får se vad det blir men är sugen på en rosa-aktig igen. :)

Nu ska jag packa ihop lite av mina saker. Det var 6 grader ute imorse. BRRR kallt! Kanske kan jag börja använda min söt-kappa nu?!  Yes yes yes!

Photography Graphics


ÖRK!

Gah, så dåligt jag mått idag! Inte med halsen.. den är faktiskt helt okej.. men vilken migrän jag haft :(

Började med att jag knappt kunde se något, bara flimmer.. så obehagligt. Tog migränmedicin (zomig nasal), skitäcklig och hjälpte inte ett dugg, antagligen för att jag tar en annan medicin som slår ut effekten av migränmedicinen. Anyways, gick och la mig och somnade en stund, vaknade av att hela vänsterarmen var avdomnad, sedan gick det över i ansiktet, läppar tunga & hals. Kunde knappt prata. Helt förlamad. Sjukt obehagligt..så jag har typ sovit hela förmiddagen sen. Tog två panodil med men det hjälpte inte så jättemycket. Är mest öm i huvudet nu. Mår lite illa också. Tur att jag kunde kunde hålla mig för att spy iaf. Usch..

Gick precis upp ur sängen, sis är och hämtar Ville på dagis. Julia har jag satt i babysittern, hon har precis fått mat så hon är ganska nöjd. Hon sitter och tittar på Teletubbies och jollrar för fullt, haha hon älskar dom, precis som hennes bror gjorde när han var mindre.. :) När storebror och hans mami kommer hem blir det tydligen kanelbulle-bak, mysigt. Senare kommer våra päron på besök och Ville är överlycklig att han ska få "köra" morfars nya Tåjjtaa.. (toyota ;P). Nä nu ska jag ta mig en banan och ett glas cola light. Julia är helt vild här framför teven, haha. Så söt. Borde filmas nån gång... ^^

Puss haj leverpastaj. 

Another manic monday. With rain.

Güttenmorgen.
Jag vaknade vid 10 idag och kände direkt - AJ MIN HALS! Det gör jätteont när jag sväljer. Uäääh it sucks big time. Hoppas det går över snart igen.

Kollar bloggen lite snabbt, ska snart klä på mig och bege mig till tåget, ska åka till Bjuv där sis hämtar mig. Det är regnigt och mörkt ute, brrr. Väldigt oinspirerande. Vad fan ska man ta på sig idag då? Suck.. har hur mycket kläder som helst, ändå har jag INGET att ta på mig. Det är mystiskt det där.

Nu ska jag dricka upp min latte & försöka hitta något jag kan ha på mig.
Seeeees! ♥



Fuck you, fuck you very much.

Jag är seg som en apa idag. Kom hem 5 imorse vilket kan förklara en hel del. Usch, hujedamej..

Först träffade jag sötaste Tina på knutpunkten. Vi gick upp på Mcdonalds och satt där en stund, sen begav vi oss bort mot Stinsen där det var Happy Hour ^^, sånt gillar vi! Satt där och pimplade drinkar ett tag, sen gick vi till Tapaz bar och satt där istället. Det är alltid billig dricka där, men jäkligt hög rockmusik så man får sitta och skrika till varandra. Men men... Tack för en underbar kväll, hade skitkul med dig darling, vi får göra om detta snart igen! ♥

Efter att jag vinkat av Tina som tog en taxi hem runt tolv mötte jag J vid rådhuset. Vi gick tillbaks till Tapaz bar och satt där ett tag. J bjöd mig på drinkar, världens snällis är han! Min bästis ♥ Sedan promenixade vi bort till Docken där det var bartömning och därmed asmycket folk. Men då skulle dom stänga precis när vi kom dit. Inte lyckat allså. Så vi gick in på Hampan istället. Där var dyrt som fan och smockat med folk så det blev inget långvarigt besök. Till slut hamnade jag, J & S på Harrys. Där jag aldrig brukar vara. Men det var helt okej! Satt där tills de stängde. Tjugo över fyra åkte jag hem och slocknade som en liten griiis. Vaknade vid halv ett idag och har sen dess legat i sängen och glott massa film. Jag orkar knappt röra mig en millimeter. Tror jag ska ta en liten nap till faktiskt ^^


Hoppas ni också hade en finfin lördag :) Tack till bästis-J också som bjöd mig på massa hela kvällen.. du är bäst! Ska bjuda igen sen när jag är rikare, promise.



I like being submerged in your contradictions dear.


And through timeless words and priceless pictures
We’ll fly like birds not of this earth
And tides they turn and hearts disfigure
But that’s no concern when we’re wounded together
And we tore our dresses and stained our shirts
But it’s nice today, oh the wait was so worth it

 


Välatripp.

 

Kom hem för ett tag sen, har varit på Väla en sväng med min bästaste Sandra ♥ & lilla Engla. Vi gick & käkade först vilket vi typ alltid gör när vi ses, haha. Sen gick vi 150 rundor på väla, pratade o hade det bara mys. Tack för idag honey! Du är bäst.

Jag handlade inte så mycket.. köpte ett par söta knästrumpor (jag älskar knästrumpor/benvärmare, kan köpa hur många par som helst!) på twilfit, en tröja på Gina Tricot och en liten body till Julia där det står "Världens bästa lillasyster" på. Kunde inte låta bli. :)

Fick ju inget fet lön den här månaden kan jag säga.. men lite får man ju unna sig. Imorgon bitti ska vi (jag mamma pappa syrran) köra upp till Kosta. Ska på nån megaoutlet där. Ska bli mys och komma ut lite. Sen på kvällen ska jag träffa Tina (pussydoll) och dricka lite drinks och umgås, vilket jag ser fram emot!

Igår gjorde jag tester i engelska och svenska på skolan jag sökt in till. Engelskan var hyffsat lätt, faktiskt. Men svenskan var skitsvår. Jag trodde det skulle vara tvärtom, men icke. Engelskan var mest lite enkel grammatik och läsförståelse. Svenskatestet bestod mest av massa svåra ord och knepiga frågor. Det tog mig 2 timmar och en kvart att göra dom iallafall. Puuuh ;/ Så vi får väl se hur det går. Jag gjorde mitt bästa och nu kan jag bara vänta och hoppas på det bästa. Jobbigt att vänta bara. Ska försöka tänka på annat istället.


Nu är det Idol! Vi hörs l8er.



Darlings ♥

 


Fenomenet Anna Anka..

Vilken människa.. vilken förebild.. vilken kvinna.. vilken mamma.. och framförallt, vilken härlig dialekt och röst hon har! HELL NO! Detta var mina första tankar när jag såg henne första gången i tv3's dokumentär "Svenska Hollywoodfruar" som syrran tipsade mej om. Jag avskydde henne direkt. Men sen har jag tänkt en del.. och funderade om hon verkligen är for REAL så att säga? Och nu har hon faktiskt gått ut med i media att mycket är "riggat" och vinklat på ett visst sätt. Hon gör det helt enkelt för att sälja. Det finns inget som väcker så mycket uppmärksamhet som när man provocerar folk. Sånt säljer. Ett annat praktexempel på det är ju Kissie. Så vi kan ju verkligen hoppas att Anna Anka i verkligheten har lite mer bakom pannbenet än vad hon visar i teve. Annars är hon en fan en stor skam för mänskligheten...

Missa inte Anna Anka och de andra hollywoodfruarna på tv3 ikväll, 21.00.




J+S

Miss you darling!




No more work, just slapping around.


Gäsp-gäsp-gäsp. Tröööött som en j*vla padda är jag, ändå envisas jag med att hålla mig vaken. Sitter vid datorn och kollar enbart en massa onödiga saker. Men tröttheten har nog besegrat mig snart känns det som. *Gäspar så käken nästan går ur led*

Sista jobbdagen idag, skönt faktiskt. Mitt jobb var inte så avancerat men ack så långtråkigt. Nu ska jag bara njuta av att vara ledig en månad eller två, och gosa massa med mina syskonbarn.. ska även försöka komma igång med motioneringen har jag tänkt. Ska försöka fixa träningskort nu när lönen kommer. Måste fixa nya linser och göra en ny synundersökning & that sucks. Bara synundersökningen går väl på några hundringar.. tråkiga utgifter, men tyvärr kan man inte trolla bort dom. :(


På tal om syskonbarn så hade min systers familj namngivningsfest idag för lilla Julia. Mycket trevligt. Hela tjocka släkten samlad. Massa barn som sprang omkring. Mys. Namngivningsfest är, för er som inte vet det, en slags tillställning istället för kyrkligt dop. Man har alltså en "namnfest" där man firar istället. Min syster och hennes sambo har gått ur svenska kyrkan eftersom de inte är speciellt troende och jag funderar faktiskt också på att göra det. Man går och betalar onödig kyrkoskatt till kyrkan trots att man i princip aldrig är i kyrkan. Det är nog ett par tusenlappar om året som det handlar om iallafall. Känns grymt onödigt. Det enda kruxet är väl att man inte kan gifta sig i kyrkan osv.. men det hade jag inte tänkt göra ändå så. Sen får man väl ingen kyrklig begravning heller. Men det kan man väl leva utan... (haha där var jag lite ironisk minsann).

Nu ska jag krypa ner under mitt pläjjbåjj-täcke
och somna till musiken av stone sour i öronen.
Nattis.



You don't have a clue, do you..

Many faces I have seen
Many places I have been
Walked the deserts
Swam the shores
(Coming closer to you)

Many faces I have known
Many ways in which I've grown
Moving closer on my own
(Coming closer to you)

I'm moving
I feel it
I'm coming
Not drowning

I'm moving
I feel it
I'm coming
Not drowning

I'm moving
I'm coming
Can you hear what I hear
It's calling you my dear out of reach
(Take me to my beach)
I can hear it calling you
I'm coming
Not drowning
Swimming closer to you



---

Det är dags för fredagsmyyyys.

Huhuhu. Gokväll. Jag vaknade nyss. Är galet trött. Kunde lika gärna fortsatt sova känns det som.. men men. Varit så sjuuukt trött idag, fick verkligen anstränga mig för att inte somna på jobbet innan. Det har varit så mycket de senaste dagarna.. Det känns som att jag lever utanför min kropp på nåt vis. Jobb jobb jobb jobb. Väldigt intensivt. Men nu är det bara 2 dagar kvar.. känns både skönt och lite trist för pengar är ju gott. :) Hade kunnat få mer jobb.. men det hade varit stressigare än det är nu.. och jag orkar helt enkelt inte. Min rygg är HELT kass.  Och man är 24 bast liksom.. aja. Kanske ska börja med sjukgymnastik igen? Donno. Jag behöver verkligen lite ledighet. Bara vara Johannah. Det har verkligen varit mycket de senaste månaderna med jobb, barnpassning och annat.. Behöver varva ner lite. Speciellt OM jag nu kommer in på skolan jag sökt in till. Då blir det två års ganska intensivt och tungt pluggande. Vilket jag ser fram emot!

Åhwww suck. Imorgon ska jag upp TIDIGT. Det går ju inga tåg denna helgen heller, samma som förra helgen. Banarbete eller nåt sånt shiet. Och eftersom det är lördagsmorgon så går det inte så många bussar. Så jag måste åka ifrån stationen redan halv sju.. GÄÄÄSP. Som tur är så kör pappa mig till stationen innan han ska jobba. Annars hade jag fått ta bussen hemifrån 05.20. :| Omg, no no no.

Så det blir väl snart godnatt igen för min del. Jag jobbar till fyra imorgon och det är ju skönt. Man ska egentligen inte klaga (OB OB OB 100% !)

Btw så hittade jag en bättre bild på kappan jag köpte igår.
Här är den med rätt färg & allt. Love it :)





Hoppas ni får en fin helg sötnozes!
Puss haj, leverpastaj.

Kappa <3



Köpte den här kappan idag. Fast i grå.
Syns kanske inte så jättebra, men dösöt är den.
799:- @ H&M.


Ledig dag!

Har varit ledig idag för en gångs skull. Skönt. Tänkte dock att jag bara skulle ta det lugnt och vila ut idag. Men så blev icke fallet! Halv tio imorse kom sis & Julia och hämtade mig. Sen åkte vi ner till stan. Jag och Jullan gick runt i stan medans sis var hos doktorn. Sen åkte vi hem till mamma & fikade. Mys. Köpte bullar för nästan 100 spänn! Haha. Så det blev redigt bullkalas minsann.

Eftermiddagen spenderade vi på Familia.. Åkte tåget med Ville ^^ Helt vild är den ungen. Fick springa och jaga han inne i klädaffärerna. Helt sluuut är jag nu! Jag shoppade.. för mycket.. som vanligt. Behövde massa smink & shiet.

GÄÄÄSP, trött är jag. Jubb imorgon igen. Jobbar till och med söndag sen vet jag inte vad som händer riktigt. Ska göra intagningsprov till skolan nästa torsdag. Är duktigt nervös men jag gör mitt bästa, mer kan jag inte göra.


Här brukar jag sitta och fundilera när jag har längre raster och det är fint väder.
Sämre ställen finns ju :)



Skallebank och galna panschisar..

Jag har haft fullt upp senaste dagarna, inte orkat blogga nåt. Aja baja fy skäms på mig ;I

Hursomhelst.. har väl inte mycket att säga.. haft en hemsk dag. Sjukt ont i huvudet, varje steg jag tog kändes som en explosion i skallen. Kunde knappt gå upp för trappan till lägenheten. Usch, riktigt jobbig dag.. När jag äntligen kom hem från jobb väntade syster + syskonbarn hemma. Så det var bara & ta två panodil för inte kunde man gå och lägga sig och dra nåt gammalt över huvet när man hade finbesök inte ^^ Det var nämligen vad jag hade planerat att göra när jag kom hem.

Har inte ätit så mycket idag, slarvar med maten som fan nu när jag jobbar som en hezt. När jag väl äter nåt är det väldigt stor risk att det är något onyttigt jag proppar i mig. Suck, så dåligt..

Idag såg jag två roliga pensionärer när jag jobbade ^^ Den ena, som var en gubbe, gick med en rollator mitt i vägen framför en buss, som kom krypandes fram bakom honom, haha. Han såg inte klok ut, hade långt grått tomte-skägg och inga skor på sig ^^ helt barfota allså. Han hade nog rymt från nåt hem, haha. Kunde inte låta bli att asgarva, han stoppa ju hela trafiken. Den andra var en äldre dam på närmare 80 skulle jag tro, som hade lämnat rollatorn hemma och hade sparkcyckel istället. Hahaha. Starkt vågat, jag är impad. :P


Sitter och pratar med Teenah snygging, vi har spikat att vi ska ut och ta en drink löningshelgen. Kommer bli supertrevlisch!  Nu ska jag dricka varm choklad sen funderar jag på att krypa ner under mitt playboytäcke och snusa kudde.



Den som lever får se

Är trött som en häst ikväll. Gnääägg. Tog ett extra tidigt tåg imorse för säkerhets skull. Höll på att somna flera gånger. ZzZ. Börjar 10 imorrn iaf. Skönt! Det har varit så vaaarmt idag.. skönt iofs, men jag hade sån skallebank när jag kom hem för en timme sen så jag fick trycka i mig två panodil. Ligger och slappar lite för tillfället, ska se Idol klockan åtta sen tror jag det blir sängen för min del.

Fick papper från skatteverket idag om min jämkning på lönen. Det gick bra. Gött! Behöver hellre de pengarna nu än skatteåterbäringen nästa sommar. Kommer säkert ångra mig när alla andra får tillbaks på skatten sen men det tar vi då. Den tiden den sorgen ;) Iiiih snart är det den 15:e och jag ska bli kallad till prov i svenska & engelska samt intervju för utbildningen jag sökt. Nervöst. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag dricka lite cola för det är jag minsann värd.



Bebbischaaj.

Det finns en amerikansk fotograf, Tracy Raver, som specialiserar sig på att fotografera nyfödda bebisar. Fast hon tar inte "vanliga" bebisporträtt, utan hon tar bilder på bebisar som sover. Först låter hon dom sova en timme så att dom är i riktig djupsömn, sen lägger hon bebisarna i olika poser för då sover dom så sött. :)

Visst är bilderna helt underbara?




Se fler bilder här.


Worky worky.

Man hinner ju inte hem och göra nåt annat än sova innan man ska upp & jubba igen.. håhå jaja. Nästa vecka är de mer morgonpass, me like. Då kanske man hinner ha ett liv också. Ja just ja. Höll på att glömma & berätta.. När jag skulle åka hem så kom ett fyllo och friade till mig på busshållplatsen. Det tyckte jag var lite småtrevligt. Fast jag tackade faktiskt nej. Känner mig inte helt redo för äktenskap och sådär ännu. Dessutom var han ganska ful. Tror inte han var speciellt rik heller.

Nu ska jag sova.. upp 0620 imorgon. Heja, det gillar vi! Har missat idol två kvällar nu... :( Men imorgon slutar jag halv fem så! Är väl hemma i rimlig tid då, om tågen går som de ska vill säga... punktpunktpunkt. Missade en kvart på jobbet idag tack vare att tågfanskapet var 20 min försenat. BLÄÄÄÄ.

Nattinatti! ♥

090909!

Idag var jag uppe med tuppen! Lr ja.. halv nio gick jag upp iallafall. Haha. Åkte ner i stan en sväng, köpte hårfärg & nytt puder. Sen gick jag och solade minsann. Riktigt svettigt och varmt både i solariumet och utomhus. Så nu har jag färgat håret, det blidde bra, fast vissa delar av mitt hår vägrar ta åt sig av färgen. :/ Skumt. Men det ser ut som slingor så det blev bra ändå. Hoppas denna håller bättre än den förra jag hade! Nu är det som jag vill ha det - mörkt mahognybrunt. Yesbox.

Ska ta och laga mig lite pytt-i-panna nu sen vid halv fem ska jag dra och jubba.
Lovely september-väder ute! Man blir så glad. :)





Johannah likes..


You got a fast car, I want a ticket to anywhere.

Jag mådde för j*vligt igår så jag ringde och sa att jag inte kunde jobba. Kändes inte speciellt lönt att åka ända till Ä-holm bara för 3 timmars jobb när jag mådde så kasst... Imorse mådde jag inte heller så bra, men uppåt dagen blev jag jättepigg.. här svänger det snabbt, haha. Har jobbat idag iallafall, 14.30-19.30. Soft tid men drygt pass. Sjukt jobbigt med alla vägarbeten dom håller på med här runt Helsingborg! Man blir tokiiiig! Inga bussar eller tåg som går som de ska. Och i helgen så går de inga tåg så jag får ta bussen till jobbet, DRYGT med tanke på att det tar 45 min ist för en kvart.

Har äntligen firrat en header. Inget speciellt men ändå bättre än vad det var förut. Hade svårt att få ihop det med bakgrunden bara, och det är fortfarande inte helt rätt, men det får minsann duga. Jag är så jäkla petig med sånt där! Slarviga designer får mig att må illa. När man ser skarvar, ojämna linjer osv.. det skär i mina ögon. Haha. Oh well.

Är duktigt trött trots att jag bara jobbat fem timmar. Tar ju sån tid att pendla på kvällar. Suck. Imorgon ska jag försöka komma upp i någorlunda tid trots att jag jobbar kväll. Tänkte åka & sola och handla hem hårfärg, lite smink, och om jag orkar, även färga håret.. Vi får se. Kan inte planera nåt alls jag.. är ingen vidare ordningssam planeringsmänniska trots att jag vill vara det. Haha.



So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone


 


Grisinfluensa

Jag har fått en sån jädrans förkylning. Har ont i öronen, hostar, ögon och näsa rinner, mmm ja, det är så underbart! Och jag nitar nästa person som frågar om jag har svininfluensan, för ALLA frågar det. Det känns som en vanlig förkylning, jag har ingen feber vad jag har märkt. Jag tror alla och speciellt media förstorar upp det här med svininfluensan. Grejen är faktiskt som så.. det är som en vanlig influensa. Får man inga allvarliga krämpor så går den över på c:a fem dagar. Det är en helt ny influensa, därför så drabbas fler utav den. Och som med alla andra influensor så är alla olika mottagliga för den, vissa blir jättesjuka medans andra bara får lindrigare besvär. Media tjänar pengar på att skrämma upp folk. Så är det. De två som har dött i Sverige har haft andra sjukdomar också, inte enbart svininfluensa. Den senaste som dog t.ex, han var cancersjuk. Och det här vaccinet man tjatar om. Vet ni vad det är i det vaccinet? Kvicksilver! Vilket är förbjudet i Sverige. Aldrig i livet att någon ska få spruta in det i min kropp.



Nu ska jag ta en kopp te och kolla på film.
Börjar inte jobba förrän halv sex, ska försöka jobba trots att jag mår skit.
Det är bara 3½ timme så det fixar jag nog.




All work, no play

Det känns som att jag bara äter, sover och jobbar nuförtiden. Eller ja, knappt äter för den delen. Igår slängde jag i mig (bokstavligen SLÄNGDE I MIG) en bakad potatis på Graffitti när jag hade en halvtimmes paus. Fick döont i magen. Jag äter då hellre en sallad eller en bulle eller vad som helst som går snabbt ner, för jag hatar att äta när jag är stressad. Man hinner ingenting på en halvtimmes rast ju.

Jaja.. sista sena kvällspasset idag, skönt. Börjar iofs halv 9 imorgon så man lär vara rätt trött när man kommer hem imorgon. Jarran vill ha med mig ut sen på kvällen men jag orkar ärligt talat inte. Jobbar man heltid sex dagar i veckan så vill man ha lite peace and quiet när man väl kan. Jobbar trots allt till fem så är man hemma vid sex (om tågen nu går som de ska, vilket man aldrig kan lita på) och då kommer jag bara vilja SOVA. Trist men ja.. AH ska bli skönt när denna perioden är över.

Längtar så in i norden efter att börja plugga.. jag hoppas verkligen jag kommer in på skolan annars vet jag inte vad jag ska göra.

Näe nu ska jag gå & föna och platta håret.
See ya


Copycats, we love them, don't we.

Jag förstår mig inte på folk.. varför vill man inte ha något som är eget & unikt, istället för att apa efter andra? Jag stör mig så in i helvete. Den här bakgrunden letade jag länge efter, för att den skulle passa MIG & MIN blogg. Och nu är det folk som apar efter. Blir så trött. Kanske låter löjligt att jag reagerar så för en sån grej, men för mig betyder det mycket, sen skiter jag i vad folk tycker.

Screw it.


Usch.

Igår kväll när jag skulle hem hände en obehaglig grej. Jag skulle med bussen hem från stan och när jag satt på bussen så såg jag att där satt en kille snett bakom mig och tittade på mig hela tiden. Eller tittade.. han stirrade mest. Släppte inte mig med blicken. Jag kände direkt att något var skumt med honom. När jag sen skulle hoppa av bussen så såg jag att han också reste sig upp. Då började mitt hjärta slå några extra slag. När jag kom av bussen var det becksvart ute, lamporna i gatlyktorna var sönder nästan överallt. Det gick av 2 andra också, så jag gick i närheten av dom så gott de gick. Jag såg att han var bakom mig hela tiden. Sen gick jag snabbt som fan in i busskuren på anda sidan vägen där det iallafall fanns lampor. Då kom den här killen fram till mig och började fråga om var bussarna gick? Jag svarade och tog upp telefonen och tänkte ringa min mamma. Då började han svamla massa och fråga om han fick lära känna mig. Jag bara.. "eeh, nej?" .. skum som fan var han. Jag började ringa till mamma och då försvann han. Jag stod kvar tills jag såg att han var långt borta sen sprang jag hem snabbt som fan.

Nu när jag tänkt efter kommer jag ihåg att jag såg honom förut också. Alltså följde han säkerligen efter mig ända från stan. Antar att han såg att jag var ensam när jag hoppade på bussen.

Det är sjukt att man som tjej inte ens kan gå 5 meter från busshållplatsen och hem utan att man ska vara livrädd. Pepparsprej ska införskaffas. Tjejer - var försiktiga om ni går ensamma! Även om killen kanske inte har som avsikt att göra en illa så är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Var misstänksamma mot alla istället för tvärtom.

Hur många gånger har man inte som tjej gått ensam i mörkret och så fort det kommer en man i närheten får man misstankar om att han är en våldtäktsman? Alla män är inte våldtäktsmän, men ändå får man (ja, iallafall jag) en obehaglig känsla i kroppen och greppar tag i sina nycklar eller annat som man kan slå dom i huvet med om dom skulle försöka något. Då kan man konstatera att det är en sjuk värld man lever i. Att man som tjej inte ska kunna gå ut ensam när det är mörkt utan att man ska vara rädd att någon ska förgripa sig på en. Det är sjukt.


RSS 2.0


namn Johannah Fernebring
kallas också Kitty, Hannah
bor Helsingborg, skåne
är 24, studerande & singel
gör pluggar heltid, hälso- och sjukvårdsadministration.
ser Desperate housewives, Days of our lives, Gossip girl, True blood, 2 and a half men.
hör ROCK AND ROLL BABY.

Mer om mig här...  





   C o u n t d o w n .
------------------------------

dagar till Kent koncert
dagar till biopremiären för Eclipse (Twilight saga)

Pixels