Ripped up jeans, tattoed sleves, so James Dean

Jag tänkte faktiskt att jag skulle göra en ny bloggdesign idag.
Och jag tänkte tvätta lite.
Gå ut och gå en runda.
Gå och handla.
Hutta in ny musik i mp3-spelaren.

Men vad har jag åstadkommit under denna dagen? INGENTING. Jag är lycklig över att jag ens orkat duscha. Det känns som en veckas samlad trötthet slog ner på mig under en och samma gång. Har varit totalt orklös. Bara legat i sängen med laptopen, druckit kaffe, kollat film. Men det har varit skönt. Man känner sig så jävla lat bara.. men vafan, jag är ju lat. Latast i världen.

Ligger i sängen nu också, men känner mig inte direkt trött. Att göra ingenting tar inte direkt på energin så att säga. Men jag ska ändå försöka sova snart. Börjar visserligen inte jobba förrän 12 imorgon (vilket är obeskrivligt skönt) men det är ändå skönt att vara utvilad, ska jobba till 21 så.

Mami och jag såg nyss på 'Män som hatar kvinnor'. Mami hade inte sett den än. Jag såg ju den på bio. En av mina svenska favoritfilmer. Den och Arn och Beck-filmerna är mina favvisar inom svensk film. Michael Nyqvist är en av mina favoritskådespelare. Jao.. jävla lång film är det bara. Rätt så dryg i början också. Men men.

Ska lyssna på lite Lesley Roy nu och försöka sova..
Känner mig trött och förvirrad och lite ledsen ikväll.
Så det bästa vore nog lite sömn och hoppas på en bättre dag imorgon.

Goodnight kisses





Cheesy lines from the wrong guys
Drinking cheap wine
Wasting time till the moment I could get to you
I walk over now, we're getting closer
I'm trembling, I see heaven in your eyes




GAH.

Hemma efter ett segt men lugnt jobbpass...
Hade fått samma morgonpass som en annan tjej så det blev lite snurrigt men det ordnade sig ändå. Har lämnat tidrapport nu och dubbelkollat så allt stämmer, så nu ska jag minsann slänga mig i soffan, ont i huvet!


Home, sweet home.

Nu är jag hemma igen. Både skönt och konstigt. Ska kolla på film (Boy A) nu sen ska jag banne mig sova, är helt slut. Lär nog somna inom 5 minuter efter det att jag satt på filmen. Dessutom jobbar jag ju imorgon. 09.30-17.00. Tåget går vid halv nio. Får vänta en halvtimme i Ängelholm. Dåligt me tåg en lördagsmorgon ja... Meow. Wish me luck, jag lär behöva det.. GÄSP. Kul fredagskväll. Hejja. Jaja, jag är ledig söndag och börjar 12 på måndag, så jag får väl sova ut ordentligt då...

Jag har haft extrem träningsvärk i vaderna i 3 dagar nu, trötta mig någon?!




Julia



Happiness is a journey, not a place.

Trött trött trött.
Åker hem imorgon.. veckan har gått sjukt snabbt! Blir inte mycket vilande för att jag åker hem, på lördag ska jag jubba mellan 9.30-16.30. I Ängelholm me. Men det är ju gött att tåget tar typ en kvart från Ramlösa och går direkt. Dessutom går tågen hyffsat ofta. Jajjemen. Det ska nog bli bra.

Idag har det inte hänt så mycket. Var i stan en sväng. Och inne på skopunkten... vill köpa gummistövlar, men inte fan ger jag 200 spänn för ett par såna! Njä. Men jag behöver verkligen ett par. Tycker det är lite lagom snyggt. Och bra när det regnar ;)

Har sån sjuk träningsvärk i vaderna från orbitrekpasset igår. Spänner som bara den. Men det är en nyttig smärta iallafall ;) Maten idag blev nötfärsjärpar med rostade grönsaker (squasch, aubergine, morötter, lök, vitlök, rödbetor). Mumsigt.

Nu ska sis ha datorn här..
Och jag ska SOVA.
Ska fixa lite mer på den här nya bloggisen snart när jag orkar. :) En header och sånt t.ex.

Godnatt!

Bloggbyte

Nu har jag bytt blogg från tavariis.blogg.se till den här. Jag gillade inte namnet tavariis direkt. Har kvar den gamla men kommer inte uppdatera ngt där längre. Så från och med nu så är det denna som gäller. :) Har funderat över att byta ett tag men har inte orkat, jobbigt när alla gamla inlägg inte följer med. Men men! New beginning. Ska fixa en header snart också.

Puss.

RSS 2.0


namn Johannah Fernebring
kallas också Kitty, Hannah
bor Helsingborg, skåne
är 24, studerande & singel
gör pluggar heltid, hälso- och sjukvårdsadministration.
ser Desperate housewives, Days of our lives, Gossip girl, True blood, 2 and a half men.
hör ROCK AND ROLL BABY.

Mer om mig här...  





   C o u n t d o w n .
------------------------------

dagar till Kent koncert
dagar till biopremiären för Eclipse (Twilight saga)

Pixels