Lördag / sleten / 25-årsfest

Hey homies! ;)
Har precis tryckt i mig en whopper meal. Den satt gott :) Kom hem för ett tag sen, spenderade natten ute i middle of nowhere, när jag kom fram igår kväll och hoppade av bussen så kom det fram en gubbe och skrek på mig för att jag lyssnade på musik. :Z Trodde han skulle slå mig så jag sprang iväg! Det är farligt i såna där förorter ;) tydligen var han inget större fan av foo fighters... yeah yeah.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen kommer jarris hit! Vi ska sänka några cider och jag ska sminka honom (ja ni läste rätt, SMINKA! ;P) sen drar vi på Stefans 25-årsfest ngnstans i norra hamnen. Det ska minsann bli trevligt. Var inte festsugen alls och tänkte stanna hemma idag, men jarris övertalade mej.. som vanligt. ;D

Ska försöka hitta något att ha på mig
nu först och främst, det är alltid lika tricky...
Ha en fin lördag alles för det ska jag! ;D




Ge mig ge mig ge mig

Okej, jag skulle sova, men fastnade på en gorgeus sida......






JATACK, ge mej alltihopa i julklapp tomten! <3


Jag känner bara inte för det.

Vilken skitdag. Suck.. har egentligen inga kommentarer om den men fytusan vilken skitdag, kort sagt.

Igår köpte jag första boken i Twilight-serien, 'om jag kunde drömma'. Läst halva :P Köpte även en urgosig duschcremé! Dreams and wishes, LDB tror jag det var? Den luktar iaf vanilj&choklad. Melikealot!

Har inte så mycket mer att säga, jag är på ganska dåligt humör och då borde jag inte prata med någon eller ens öppna min trut, för det slutar aldrig väl.

Jag vet inte redigt vad som händer i helgen, vi får väl se va som sker. Har ärligt talat inte lust med något för tillfället. + att det är riktigt ont om cash nu. Får ju inte CSN förrän om minst 2 veckor and that, mina vänner, SUCKS!

Har precis legat med ansiktsmask i nyllet & känner mej lagom fräsch.
Ska gå och lägga mig nu och läsa i min bok tills jag somnar, yeaaaaah.
Också ska jag undvika att prata med mer folk idag för alla blir bara sura och trötta på mig när jag är så här, och jag förstår dom... faktiskt.

Godnatt snusmumrikar! ^_^'


Älskar dig mami!


There is no place like home

Tänkte visa er hur det ser ut där jag spenderar mycket av min tid,
nämligen - mitt sovrum ;] I love it. Det enda jag inte gillar är den blåa färgen på rummet, samt att där e fula border uppsatta längst upp vid taket. Men aja... ska snart flytta så palla ändra på de? ;]

 
Som ni kanske ser så ville Kattis oxå vara med på ett par bilder. ^^
Hon älskar mitt sovrum och att ligga och gosa sig i min säng.








Bilder från New moon











Samtliga bilder lånade från
TwilightSweden


Sötningsmedel är BLÄ.

Jag var jättekaxig igår och talade om för alla att jag minsann skulle ta mej ner till simhallen TIDIGT idag och plaska några längder.. men icke. Har sovit grymt dåligt i natt pga magont. ;[ Fick värsta krampen igår kväll och började kallsvettas, blev först rädd att jag hade smittas av magsjukan men kom sen på att det säkert var pga allt sötningsmedel jag får i mej, har ju varit så förut flera gånger också. Min mage blir jetearg på mig och kaosar när jag t.ex dricker för mycket cola light eller tuggar sockerfria tuggumi (vilket jag då gjorde igår kväll). Jag läste någonstans att light-produkter inte är så farligt bara man inte tar dom för ofta, samt att man isf helst ska ta dom nära inpå en måltid. Men jag vet inte. Fick döont iaf och hade ont halva natten med, magen mullra och knorrade som satan! Haha. Min mage är jättekänslig mot sötningsmedel. Kommer ihåg att jag köpte 'sockerfritt' godis nån gång, då jäklar blev magen också förbannad på mig. Får ju så ont så jag kallsvettas, inte bra ><

Så idag känner jag bara för att ha en lugn hemma-dag. Tänkte kolla lite på Gossip girl som jag missat sisådär 5 avsnitt av (IGEN...) och så tänkte jag lägga in min f.d mobil på Tradera, den är ju fortf fin och fungerar bra så det är synd att den bara ska ligga här hemma och skräpa. Tänkte även ägna min lilla kropp lite skönhetstid, göra ansiktsmask, peela och skrubba lite. Vi får se. Just nu ligger jag bara framför laptopen, oväntat, haha... :]



Do I dazzle you?

Jag mår.. skit.



Vi är nog egentligen ganska lika du och jag
för du ser lika lite i mig som jag själv gör

Och jag har aldrig funderat över vad du inte ser i mig
det har alltid varit en självklarthet,
för i mig kan man inte se någonting...


How will it ever work out fine?

Idag har jag insett en av många bittra sanningar. Nämligen vilken hemsk jäkla kondition jag har i dagsläget. Jeeezus! Och jag är inte ens rökare! :| Träffade Jessika & Tina i stan i morse, & så gick vi till simhallen. Ingen av oss var särskiiiilt peppade att simma en grå måndagsmorgon. Meeen, vi tog oss samman och gjorde det iallefall. Det blev inget jetelångvarigt, men det blev av iallefall! Alltid något. ;] Men fy tusan vad jobbigt det var. Märks att man inte simmat på X antal år. Men samtidigt så var det skönt. Har alltid älskat vatten.. Bara man inte gör som Marcus och dyker rätt ner i betongen och spräcker näsan ;] Haha awh. Stackars liiiiten. 

Efter simningen var vi vrålhungriga så vi gick till Bagel's café och käkade bagels & drack kaffe. Oh my va gott! Tog en bagel med cheddar cheese bröd & rödlöksfyllning. Min mage sjöng hallelujah! Efter det gick jag & Jessika på stan ett tag & handla lite julklappar. Nu har jag faktiskt bara 2 klappisar kvar & köpa! Skönt. Var oxå inne på Lagerhaus en sväng och köpte snödekoration, hihi. Man får köpa låtsassnö när man aldrig får nån riktig jue. Men, gosh, jag älskar Lagerhaus. Där finns så mycket man vill ha...! När jag väl hittat en lägenhet kommer jag att handla mej fördärvad där inne.

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på lite Alanis...
Har egentligen inge mer att skriva om. 
Faktiskt, så är jag lite deppz ikväll.
Fast det är inget jag orkar gå in på, det går väl över som man säger.
Ibland orkar man bara inte.........


Och just ja... jag var bara tvungen....  ↓



We all like to drive fast.

Då var denna helgen också slut. Time goes by so fast...

Igår var jag och J på bio och såg New moon som sagt. Sprang på Tina och hennes pojkvän David inne på 7eleven innan filmen, när jag var & handla dricka. :] Anyways.. det var smockat med folk på bion.. aldrig sett så mycket folk därinne på SF som igår. Och det var ju inte ens premiär. Huvva!

Filmen då..
UNDERBAR. Jag trodde inget skulle klå ettan men jodå, tamejfan, den här var nog ett snudd bättre måste jag säga! Det hände lite mer kan man väl säga. Och slutet, gaah retligt, men härligt. Haha. Mer ska jag väl inte säga för er som inte sett den än. ;P

Det var fullt med fjortisar i salongen. Hade en blondin brevid mig som satt och sms:a under hela filmen. NOG gulligt. Henns j*vla mobil lyste upp hela tiden. GAH. Sen 5 minuter efter filmen börjat så kommer ett HÖGT pip (man kunde inte höra vad de sa under det pipet) över hela jävla salongen.. haha.. alla bara "MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH...." fast de höll bara på i typ 10 sek som tur var ;) Underbar film iaf, love it. Som ni ser inspirerade det mej till en ny bloggdesign idag också. Hihi. AWH, nu längtar jag bara efter nr 3! Såg ettan idag IGEN med mamma. Haha. Jag är ett freak, ja. Funderar på att läsa böckerna också. Önskar mej dom i julklapp. :]

Nu ska jag sova...
Imorgon ska jag & simma med Jessika & hennes syster. Nice. Ska även sola och kanske handla nån mer julklapp, får se. Måste posta paket som jag sålt på tradera också. Puh.



YEAH BABY! ♥
jag vill ha en alldeles egen Edward Cullen
som glittrar i solljuset och älskar mig villkorslöst...


WiieHiii!

SOLEN SKINER! ;]

Ska ner i stan med mami nu. Härligt väder!
Pappa har också blivit magsjuk nu. UÄÄÄK. Smitta inte mig :C


Gjorde en design åt Marcus igår. Check it out -> http://mberntsson.blogg.se


Tävling hos Takai!

Jag är med och tävlar om ett supersött smycke
från webshoppen Sweet Adeline, genom Takai's blogg. :] 


Om jag skulle vinna (hoppas), så har jag valt det här söta smycket,
och det var riktigt svårt att bestämma sig. Det fanns så mycket fint!
Men, eftersom jag älskar pärlor & rosetter så fick det bli det här ↓



Klicka på bilden för att komma till Sweet Adelines webshop!
Var med & tävla du också! Titta in hos Takai.


Save me from magsjuka PLEASE.

Jag har lite ont i magen. Jag vill inte bli magsjuk! :'[

Fast risken är relativt stor att jag blir det. Stackars lillkillen här är jättedålig i magen. Stackare. Min syster börjar också bli dålig. Så det är väl bara en tidsfråga innan jag också blir det. Men än så länge så.. hoppas jag på att mitt magont är en inbillning. Vi får väl se..

Har iaf sovit som en gris i natt. Igår kom systeryster hem med Twilight-filmen, så jag somnade till den igår kväll. Love it. Och imorgon blir det ju mer av det på bio. Även Tina ska dit, kanske har vi fått biljetter i samma salong? Ska kolla upp det sen, hihi. Det är visst många som ska gå vid den tiden imorgon. Jerrys kompis hade tydligen fått biljetter bakom oss. :] Man kanske träffar en hel del vänner och bekanta där.

Idag ska jag iaf åka hem. Skulle egentligen åkt hem igår men så blev det inte.
Måste hem och packa in saker jag sålt på Tradera. Maila köparna & sånt. Jobbigt. Sen ska jag söka CSN grejjs. Orka? Men man slipper iaf fylla i papper och sånt. Hejja internet!


Nu blir det lite frullis. Jag vill btw köpa nya skoooor!
Dessa tyckte jag var skitsnygga, men när jag provade dom.. njae.
Jag kände mig som en ny medlem i ABBA. (Fast jag älskar ju rosetten!)
Assvårt att hitta dom perfekta stövlarna. :Z





Let it snow?

Regn och blåst utanför fönstret. Trååååk.
Jag skulle faktiskt kunna tänka mig lite snö istället.
Men bor man i Skåne, är man inte direkt bortskämd med med det...

 


Idag stör jag mig på...



...att vi svenskar ska betala kronprinsessans 100.000-kronors-väskor med våra skattepengar. Jag bryr mig inte om vad hon har för jävla väskor, men hon kan ju hosta upp egna pengar att betala dom med. Det var en debatt om det i tv igår kväll. Där var det någon jävla kostymnisse från svensk damtidning som sa att hon minsann visst det är värd att bära fina väskor för hundratusentals kronor och att det inte alls är fel att vi ska betala för det eftersom hon är en jäääättestor förebild för Sverige. Det är förmodligen det mest korkade jag hört under hela 2009. Måste man ha dyra (och för den delen skitfula) väskor bara för att man är en förebild? Vad ÄR DET för förebild isåfall? Löjligt I say. Näe, köp dina egna väskor sessan lilla. Jag vill inte betala för ditt jävla bröllop heller. Jo, om du pröjsar för mitt i gengäld sen kanske. Men gör du det? Nä, det vore ju galet. För du är ju en övermänniska, mer värd än vi andra för att du råkar vara född i rätt familj. Lucky you.



Nya lilla Hermes väskan, pris: 23.000.





Twilight twilight twilight.


In love with Edward Cullen

Oj, det är full storm ute. ><


Befinner mig ute på landet nu hos syster med barn och härute blåser det rejält kan jag säga. Ska sova här i natt. Är jetetrööött & hungrig, kommer nog däcka tidigt ikväll.

Imorse/förmiddags tog jag mej samman och såg på Twilight, finally. :] Och vad kan jag säga? Jag är helsåld. Kan konstatera att jag numera lätt tillhör den stora skaran som älskar denna filmen. Och Pattinson... Grrrr. SÅ SNYGG!
Om man kan vara kär i en fiktiv vampyr så är jag tamej sjutton det.

Jag tvingade även Jerry att se filmen idag. Han gillade också den. Så nu har vi bokat biobiljetter tills lördag för att se New moon. Can't wait!




BLOGGDESIGNSKAOS!

Bloggdesignen är INTE klar. Men jag har så ont i magen så jag får vänta tills imorgon med att fixa klart.. och jag hatar att lämna något kvar oklart, men jag orkar icke mer nu.  J*vla bakgrund som bråkar med mig. Bleeh.

Men headern är jag nöjd med iallafall. :]

Det har varit en soft dag. Hälsat på min söta mormor. Jag råkade somna i hennes soffa i typ 3 timmar. :O Det var skönt. Haha. Sen var jag på Maxi & handla lite käk. Sen hem, kolla DHW, och nu har jag legat och pillat design ett par timmar. Som sagt så har jag dö ont i magen, aj aj aj. Tror jag får bädda ner mig i sängen nu med min värmedyna på.


Bytte mitt busskort idag också. Till det nya systemet. Fräsigt va?




Pepparkaksbak


Knasig natt och dimmig dag.

Natten har varit knas. Har legat och vridit och vänt på mig hela natten. Var gång jag varit på väg att somna så har jag fått något ryck i kroppen. Helknäppt! Har sovit kanske 2 timmar i natt? Sen vaknade Julia vid 4 i natt och låg och prata.. "Bababababa"... härligt vid den tiden på dygnet. ;]

Nu sover båda barnen och vi sitter och slappar i soffan lite. Utanför fönstret är det väääldigt, väldigt grått. Usch. Inte så värst uppiggande. När barnen vaknar blir det pepparkaksbak minsann. Så det där projektet blismalsomfan får vänta en dag till. För man kan inte baka pepparkakor utan att smaka. Det är typ emot alla religioner!

Man märker hur beroende man är av mobilen när man är här ute. Har noll täckning. Buhu.
Nu vaknade Jullan minsann, envisa tjejen. Ska byta blöja, sen ska vi dricka kaffe och försöka piggna till.


Thomas Sabo ♥

GE MIG! 


 


 


Bilder från kalas igår..








Tjockis.

Är hemma hos sis nu, endast jag är vaken.. sis ligger och sover sött här i soffan. Vi har kollat lite på Robert Gustavsson - De ä kanon. Ska väl snart sova, imorgon ska vi på kyrkis och så ska vi baka pepparkakor med Ville. Får se hur det går ;)

Ätit turkisk peppar och har ångest över allt skit man stoppat i sig i helgen. ÖRK! Neej, det måste bli andra bullar nu. Eller ja, inga bullar alls faktiskt.. Usch. Tänkte sticka iväg och simma också nån dag. Lite ångest över att visa sig i bikini nu men wtf... jag får simma på morgonen eller något när det bara är panschisar i simhallen. ;)


Ne hörni.. projekt bli smal som fan börjar från och med nu!


...

I'll be here just waiting for you
I'll be under your stars forever......


Hey you, get off my cloud.

Äntligen hemma från Väla. Jag var hyffsat pigg när jag vaknade idag, men NU... dödstrött.  Fast det är ju inte så konstigt, vi var på Väla redan runt 11 och kom hem nu liksom. Anways, det var mysigt att gå på Väla idag. Inte för mycket folk och det är ju alltid skönt. Åt nachos tallrik på Taco house & sen var vi och fikade på Waynes. Åt världens goaste (och sötaste) äpplekaka med knäcktäcke. Gissa om det var GOTT?! Eh ja. Fast väldigt, väldigt sött. Rena rama sockerbomben. Jag kunde inte äta upp allt ens..

På tal om socker så hade dom någon info om diabetes på Väla idag så jag och mamma passade på  att kolla vårt blodsocker. Mamma hade 3,7 och jag hade högre - 4,2. Man skulle ligga mellan 3,5-7. Så det var ju bra! Tur dock att vi tog testet INNAN sockerbombs-fikan och inte efter. Då hade det nog smällt lite över gränsen. ;]

Jag handlade i övrigt inget speciellt, eftersom jag är så fattig just nu.
Blev någon liten julklapp samt min älskade lykta som jag kärade ner mig i för ett tag sen, på Panduro. Nu kunde jag inte låta bli att köpa den längre.
Den är så fin!

Ikväll blir det bara lugnt, tänkte kolla på Twilight, har inte hunnit det ännu. ><
Jag har fortfarande ont i armjäveln! Gaah..


Dagens låt: Foo fighters - My hero






Tråka ihjäl mig.

Jag känner mig orklös och hopplös. De senaste två dagarna har varit helt.. off record. Säkert pga skitsprutan jag tog i onsdags. Jag har iofs inte haft så mycket bieffekter, mest haft ont i kroppen och varit trött och hängig.. men det räcker ju det med. Blä.

Har bara legat i sängen idag i stort sett. Jag tvingade mig själv att gå till affären i regnet för jag var tvungen att ha nåt att äta. Suck.. what a total waste of makeup today was. Jag gjorde hemmalagad pizza iallafall. Med chorizo, tomatsås, ost & lök. Yummie. Fast jag har total ångest nu. Åt också mitt favoritchoklad, Lindts mörka choklad med salt i.. men tjena självdiciplin. Suck. Men jag var tvungen att ha nåt gottigt till Idol jue. Eddie åkte ut ikväll. Han och Reza hängde löst. Det spelade mig noll roll vem av dom som åkte ut. Bäst ikväll var ju dock helt klart Calles & Mariettes duett (shit vad klatschigt rimmande jag fick till där). Jag gillar för övrigt inte Mariette annars men.. i den låten var hon grym. Fast att hennes hår är äckligt. No offense alla dreadsare där ute. Det är bara min åsikt. 

Tina bjöd me mig på filmkväll ikväll men jag var tvungen att tacka nej. Varit totalt off nu som sagt... Usch, känner mej tråkig! Hoppas verkligen att jag är piggare imorgon. Tänkte åka till väla då. Inte för att jag har några pengar att shoppa loss för, men en fika ska man väl kunna unna sig. Sen ska jag väl bara hem och tråka. Tråka tråka tråka! På söndag fyller min systers sambo år, så då ska vi dit på kalas. Sen ska jag stanna där över natten. På måndag blir det kyrkis med barnen plus att vi ska baka pepparkakor och så.

Jag ska nog sova nu. Jag borde verkligen det.
Har vänt lite på dygnet igen och det är jävligt dumt att göra det, de vet jag ju faktiskt om.

För tillfället är jag väldigt trött.. på mig själv, överhuvudtaget.  Innuti och utanpå.



MEMORIES: NEW YEARS '2007









Gris-sprutan.

Har grymt ont i huvet idag. Sover väl för dåligt? Är förkyld också. FORTFARANDE. Eller ja, det är inte så farligt.. är mest trött och übersnorig typ, haha. Skulle ju egentligen fikat med söt-Teenah idag. Men jag fick ställa in.. :[ har sovit massa idag, det behövdes verkligen.. Har inte varit en lugn stund på flera veckor känns det som.

Har varit iväg och postat iväg min D&G-klocka nu, som jag sålt på tradera & handlat mat. Ska göra korv och stroganoff med ris idag. Ska bara äta LITE. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ner till vårdcentralen och ta vaccin. Har läst om så himlans många biverkningar nu så det känns ju jetetryggt. NOT. Jaja, det får gå som det vill. Jag har ingen energi att vara nervös ^_^

Ikväll ska jag se på twilight. NEJ JAG HAR INTE SETT DEN ÄN! Alla blir chockade när jag säger det. Så nu måste jag se den, jävla tjöt! Bäst för er att den är bra. ;P

Jag uppdaterar senare om jag överlever sprutjäveln.
Håll tummarna.



Where are you?

Okej. Jag erkänner. Ensam är INTE starkast. Jag försöker övertyga mig själv att det är så, men det är inte så. Tvärtom. Jag är jävligt rädd för ensamheten. Det finns bara två saker som jag är riktigt rädd för här i livet. Det ena är oändligheten. Det eviga. Evigheten.. det skrämmer mig. Det andra är ensamheten. Efter x antal misslyckade förhållanden som jag har haft hittills i mitt liv har jag satt mitt hjärta på paus och försökt fokusera på mig själv, på min framtid, mitt liv. Inte på någon annan. Gång på gång när jag kryper ner ensam under täcket var kväll påminner jag mig själv om att jag ÄR bra ensam. Jag behöver inte någon annan. Och visst, det kanske är så... men det är väl klart som fan att jag visst det vill ha någon som älskar BARA MIG. Någon som ser mig som värdefull, någon som inte vill leva utan mig. Någon som älskar mig villkorslöst och vill dela sitt liv med mig. Någon som vill att jag ska må bra, vill ge mig trygghet, hopp och kärlek. Det är klart som fan. Jag sitter och läser på facebook, bland bloggar, or what fucking ever, överallt finns alla lyckliga människor. Som delar på ett liv. Som älskar varandra. Fyller varandra med kärlek. Allt är inte en dans på rosor. Inget förhållande är perfekt.. alla bråkar någon gång, det finns svartsjuka, problem, tjaffs. Men.. i slutändan. Har man varandra. Man har någon. Kärlek är tamejfan det finaste som finns. Att älska och bli älskad tillbaka. Jag har inte någon. Jag är ensam. För första gången på länge är jag ensam. Och jag är rädd. Men samtidigt.. stärker det mig. Att jag faktiskt klarar mig själv. Jag vet att.. även under stunder, som nu.. då det känns för jävligt, så måste det vara så här. Just nu iallafall. För jag orkar inte med all ångest det innebär för mig att ha ett förhållande. Jag har för mycket nu, på spel. Och jag kan inte låta någon påverka mig. Ta min energi. Det går inte. För när jag älskar, så älskar jag så jävla hårt. Med hela hjärtat. Och då gör det så ont om något går fel. Min värld rasar samman. Det är bara så jag är och det är inget jag kan ändra på, även om jag gärna hade velat det. Jag undrar om jag någonsin kommer att älska någon igen. Om någon kommer älska mig. Någon gång kanske. Någon gång vågar jag kanske lita på någon igen. Kanske rätt person är kapabel att ge mej trygghet. Kärlek. Hopp. Så jag slipper den där jävla ångesten som gnager. Kärlek. En illusion eller verklighet? How will I ever know? I think I need a new heart minsann.

Och var
fan är du, min prins?

Happiest girl.

Nu är det officiellt - Jag är blivande medicinsk sekreterare! :'D  I got in. Wiiie!


Fick antagningsbesked idag & jag har tackat ja till min plats. Så nu är allt till 100% klart och jag är sååå happy.. :] Har inte velat skriva/prata om det så mycket innan allt var klart ifall det skulle hända nåt, men nu kan jag äntligen slappna aaaaav. Känns otroligt skönt! Intervjun gick ju kanon och mina provresultat var bra, men man vet ju aldrig liksom. Ajaah. Nu ska jag fira med en.. pepsi max.





Hjärta

Har visst inte klottrat här på ett tag så får väl göra det nu. :)

Helgen gick snabbt, i lördags kom min systerson hit & skulle sova här tills söndag. Så det har varit full sysselsättning för mig i helgen. Plus att jag har varit krasslig som fan. Men men. Nu börjar jag nog  bli bättre.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag var med Jerry hos tatueraren när han skulle gadda sig. Det blev supersnyggt! Aweh. Jag vill också tatuera mig. Nu nu nu! Men jag har icke råd för tillfället.. ;/ Sen satte vi oss på donken ett tag, J käkade big mac & co + cheeseburgare, jävla matvrak, och jag tog en milkshake. Vägde mej imorse och nu får det fanimej vara nog på det här skitet! Måste gå ner minst 5 kilo nu, jävla tjocksmock har jag blivit.

Imorgon ska jag bara ha en lugn fixar-dag, pilla designer, lägga upp annonser på tradera osv. På onsdag ska jag vaccinera mig. Med min vanliga otur lär jag väl få dras med alla bieffekter man kan få. ;/ Ska iaf ta en fika med Teenah efteråt, om jag överlever sprutan. ;D

Nu ska jag ta mej en kopp jordgubbste.





Fiiiin va? :)


The show must go on.

Morrn.
Uppe med tuppen som vanligt. Kunde inte sova längre trots att det är lördag, nopes.
OMFG, jag börjar nog bli gammal. Hjääälp.

Jag tror jag ska klippa mig idag, lite. Jo det ska jag. Orkar inte ha det riktigt så här långt som det är nu..
jag sätter alltid bara upp det ändå. Det bara hänger & slänger annars, typ.

Men först och främst ska jag ta mig samman & gå en runda. Handla, och hämta ut våra Kent biljetter.
Jag la in 149 st kent låtar i min mobil igår. :]

Ska nog mecka lite med min blogg idag också. Känner för det.
Jag ska ändå hålla mig inomhus så att jag blir FRISK!

Hej&hå.




Julia har börjat vända sig för fullt nu, dröjer nog inte länge tills hon kryper rundor på golvet ;)


True friend




You know the secrets I could never tell
And when I'm quiet you break through my shell
Don't feel the need to do a rebel yell
Cause you keep my feet on the ground


You don't get angry when I change the plans
Somehow you're never out of second chances
Won't say '' I told you'' when I'm wrong again
I'm so lucky that i found

A True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
Till it's alright again


True Friends will go to the ends of the earth
To find the things you need
Friends hang on through the ups and the downs
Cause they've got someone to believe in

-♥-


Svarta linjer

Idag släpps Kents nya album Röd! Och jag och systeryster har bokat biljetter till koncerten i mars ♥

Gaah, jag vaknar så tidigt nu om dagarna. Alltid innan 8. Hejja. Och alltid dunderförkyld också tydligen. Börjar undra om jag är kroniskt förkyld...

Igår var vi i Malmö, jag fick knarka panodil hela dagen för att orka. Caroli city var skittråkigt, typ bara vanliga affärer som h&m, lindex, kappahl.. = boring. Sen var vi inne på Coolstuff, som jag skrev om. Men det var också en besvikelse. Pytteliten affär, vilket förvånar mig efter som dom har så himmelens mycket prylar på sin hemsida! Men men. Dyrt var det också.

Vi körde inom Center Syd och käkade på Katjas som vanligt. Dom har världens godaste grekiska sallad där! Ja, all mat dom har där är faktiskt god. Sen gick jag in på Vero Moda och köpte ett par till av de där supernajsiga jeansleggingsen som jag köpte på Väla häromdagen, fast i grått nu. Var även en sväng på New Yorker, hittade inget speciellt, köpte en najsig tröja med nitar på som fanns på REA.

Köpte även ett nytt minneskort till min mobil, men det bara krånglar! Får se om jag får rätt på det annars ska jag lämna tillbaks skiten.

Fick papper igår om vaccination mot grisinfluensan.. jag tror jag ska ta sprutan på onsdag. Är dock inte säker ännu.. är lite velig. Men eftersom mitt immunförsvar är apkasst så borde jag kanske? Gah, jag får se.

Hur ska ni göra? Har ni vaccinerat er eller ska ni?



I can thrill you more than any ghost would ever dare

Jävla väder. :c Det snöar, regnar och BLÅSER! Kallt som tusan är det också. Inget kul alls. Sisodär 3 veckor i Thailand nu, det skulle göra susen.

Tänkte solat idag men det blev inte så. Är ju fortfarande förkyld så det är väl inte så himla smart att lägga sig i ett bakterieökande solbad då. Istället gick jag till Gina Tricot, köpte en gosig halsduk till mamma som hon ville ha, och en tröja till mig själv. Jag ville ha en rosa tröja som jag inte hittade i min strl på Väla igår. Men där fanns inga rosa alls i butiken i stan, så det fick bli en i rött ist, likadan som Sandra  köpte igår. :)

Imorgon ska vi till Malmö, tänkte gå in en sväng på Coolstuff (de som har webbutiken coolstuff.se) dom har ju massa roliga saker! :) Kanske en sväng inom Shock, om jag hittar dit.. haha.. Annars  får väl Jerry guida mig via telefon, för han VET det nu (han yrade runt i timmar i Malmö sist när han skulle hitta dit). ^^ Ja, sen blir det väl Caroli city kanske, har inte varit där sen dom byggt ut. Entré hade inte varit fel heller, dom har ju gamla goding-butiker som New yorker, Sisters point, Zara med mera.. Fast som sagt, jag ska inte köpa så mycket mer nu! Uää, jag är verkligen such a material girl.. Nä, jag ska mest bara försöka hitta ett minneskort till min mobil så jag får plats med lite mer musik och bilder i telefonen. Dom hade bara 8GB kort på maxi, det känns lite väl mycket tycker jag..

Innan jag stack hem var jag som sagt på maxi, var tvungen & handla någon middag. Det blev chillinoisette (chillikryddat fläskfilé kött) med en sallad och chillisås. YUMMI FOR MY TUMMY! Köpte även med mej mitt favoritchoklad från Lindt, men jag tror jag sparar det till lördag. Lördagsgodis, u know. ;D Mörkt choklad ska ju vara nyttigare säger dom.. (i okej mängd allså). Har aldrig gillat det förut, men nu har jag nästan börjat tycka om det mer än ljus choklad. Det är tack vare syrran min det! Hon älskar mörk choklad tillsammans med ett glas rödskjut ;D Fast rödvinet skippar jag nog. Forever that is. Blä :c

När jag kom hem såg jag att jag fått hem min nya bok jag köpte på Tradera = happiness. I bokhandeln kostar den runt 250 spänn och jag gav 65 kr för min. Helt ny. Tradera is the shiet ^^ Dessutom så har jag två härliga avsnitt av GG att se = ännu mer happiness. Så nu är min kväll räddad.



Katten Iza (:

Var tvungen att slänga in två videos på min älskade lilla dunbolls katt Iza, hon måste bara ses ;D väldigt speciell och härlig katt. Love her! I första videon leker hon me sin madrass som egentligen ska ligga i hennes transportbur. I andra filmen ligger hon & myser hos mig i soffan, skruva upp ljudet så hör ni hur mycket. Haha. Kolla stilen ;D I  Haha, tok-katt ;) Mamis älskling.



Dagens i-landsproblem

Jag stör mig fruktansvärt på att jag råkade dricka en vanlig pepsi istället för en pepsi max.
145 onödiga JÄVLA kalorier! Suck. Idiotiskt.


Det är full storm ute, det är ett under att huset står kvar efter denna natten. :Z







Honey, find yourself a short pier and go for a long walk.

Gokväääll.

Det var ju en nedrans envis förkylning jag åkt på! Det är som att det finns i kroppen och gör mig trött och snurrig, men inte bryter ut ordentligt. Jobbigt. Men så länge man inte har grisinfluensa så får man väl vara glad.

Mitt sovrum ser ut som ett bombnedslag x 1000. Kläder everywhere. Jag har tänkt för mig själv varenda dag sen jag kom hem: "oj, jag MÅSTE städa imorgon". Men så dyker det upp roligare saker att sysselsätta sig med. Som till exempel att träffa sina söta vänner. Igår träffade jag Jerry i stan, vi var & bokade tid tills hans tatuering så på måndag sitter han där med nålen i bröstet ^^, och jag ska såklart vara närvarande som moraliskt stöd. Hihi. Det är samma tatuerare som gjort mina sista två tatueringar (armen och skuldran). Han är riktigt duktig. Bra på detaljer och noggran & så. Det var ett jävla regnande så det var inte nåt gå-på-stan-väder direkt, så vi satte oss inne på Ebbas fik där jag käkade världens största baguette och Jerry slörpade i sig en latte med vaniljvisp för glatta livet.

Imorse åkte jag till Väla och träffade Sandra & Engla. Vi gick några varv i affärerna, snackade lite, käkade lite på graffitti. Jag köpte en stickad lång rosa tröja på h&m samt übernice jeansleggings på vero moda. Luv them! Perfekt passform. Det var trevligt som alltid med dej hjärtat <3 Önskar att vi kunde ses oftare än vi gör.

Nu ligger jag i sängen & slappar, har tryckt i mig två panodil. Imorgon tänkte jag.. städa *ehehe* och sen kanske åka och sola.. sen vet jag inte. Får hålla mig hemma så jag kan spara lite av mina pengar, haha ^^ På torsdag blir det Malmö tror jag, fredag vet jag inte. Lördag kanske umgås me Jerry o hans grabbar? Vi får se. Måste bli frisk nån jävla gång känner jag! Men det är så tråkigt att vila ><

Nu ska jag läsa lite bloggar & vänta på att veckans höjdpunkt Desperate housewives ska börja. :D





Pepparkaksfudges & glögg.

Hej alles.

Nu är jag hemma igen. Kom hem igår kväll.. jag är helt slut, både i huvudet och i kroppen. Förkylningen som jag haft i kroppen men inte låtit komma ut ordentligt, gör sig känd nu känns det som. Har liksom inte haft tid att vara sjuk. Somnade i soffan igårkväll och det gick tydligen knappt att väcka mej igen. :Z

Igår var vi på julmarknad i Wrams gunnarstorp. Supermysigt, mycket folk dock. Vi köpte med oss pepparkaksfudges och gammeldags glögg hem. Sen åkte vi hem tills sis och tände ljus i hela huset, drack glögg och myste. Härlig lördag med andra ord :) 

Idag har jag bara slappat med stort S. Sovit och tagit igen lite förlorad sömn.
Imorgon blir det städning & färga håret först, sen ska jag hänga på Jarran te tatueraren för han ska boka tid till sin efterlängtade tatuering :D nice nice.

Jag har fått en ny chokladlast - Lindts excellence choklad.. GAH! Mörk choklad med havssalt i. SÅ GOTT! Låter kanske konstigt att blanda choklad och salt.. men jag är konstig så... i luuuv it!

Nu ska jag dricka lite mer glögg sen ska jag nog tamejfan sova.
Vi hörz. ;D








 


RSS 2.0


namn Johannah Fernebring
kallas också Kitty, Hannah
bor Helsingborg, skåne
är 24, studerande & singel
gör pluggar heltid, hälso- och sjukvårdsadministration.
ser Desperate housewives, Days of our lives, Gossip girl, True blood, 2 and a half men.
hör ROCK AND ROLL BABY.

Mer om mig här...  





   C o u n t d o w n .
------------------------------

dagar till Kent koncert
dagar till biopremiären för Eclipse (Twilight saga)

Pixels