Hey ya.

Är hemma en sväng nu, har sovit hos sis i natt. Hennes sambo blev akut sjuk igår och är inlagd på sjukhus för inflammation i gallblåsan. Han blev opererad idag. Usch stackare. Så hon åkte precis för att hälsa på honom. Jag ska sova där ute i natt också.. det behövs så mycket hjälp som möjligt när alla är förkylda och krassliga, inklusive de två små barnen. Julia är superförkyld och hostar och snorar, det lilla livet. Inte lätt att vara knappt 6 månader och sjuk, hon är så liten ju. Själv har jag ont i halsen och säkerligen feber, det var dock värre igår än vad det är idag.

Fick min nya mobil idag men jag har inte satt den på laddning ännu.
Får göra det sen ikväll. Men den ser fin ut :]

Nu ska jag proppa i mig en panodil eller två, tack och lov att det finns panodil säger jag bara!
Förresten måste jag säga att ni är jättekassa på att kommentera! Fast jag har inte varit så bra på att uppdatera så jag har kanske ingen rätt att klaga. ;)

Fy va trött jag är, nu blir det nog en kopp kaffe.
Vi hörs.


Känns som om jag svalt en lastbil. Yihaa.

Usch jag har så ont i halsen. :'( kan knappt svälja. Får hålla mig till varma drycker...

Eftersom jag inte skrivit sen i fredags kan jag ju sammanfatta min helg lite kort här.. inte för att det hänt så speciellt många glamourösa saker, men ändå. I lördags solade jag & shoppade en snabbis på stan. Sen på kvällen förfestade jag & Jerry hemma hos Robin. Sen tog vi en taxi ner till stan, men när jag väl kom till stan började jag må riktigt dåligt så jag tog till slut en taxi hem och somnade som en liten gris. Så kan det gå ibland. Var väl mindre kul. Men det var såklart kul fram tills dess. :)

That's it, hände väl inte så mycket mer.
Ligger i sängen nu, har precis vaknat. Har värsta ont i halsen som sagt, får inte ner något. Hungrig är jag. Och uttråkad. Sis kommer hit med minstingen snart, hennes sambo mår inge bra och måste till doktorn. Så vi får mysa lite hon & jag. Hoppas jag inte smittar henne, men alla verkar redan vara mer eller mindre förkylda idag så. Måste ta mig samman och gå & skicka iväg två paket sen också, två skolböcker som jag fick sålt på tradera igår. Gött mos! Har haft mina böcker här liggandes i ett år nu till ingen nytta. Skönt att bli av med dom.

Just ja! Beställde btw en ny mobil igår.
Jag har haft halebop nu i X antal år och dom har superbra täckning och allt, men kände ändå att jag vill prova något annat nu. Typ hela min familj har telesnor, men jag har aldrig gillat dom. Och eftersom de flesta av mina vänner har 3 så fick det bli det, tycker dom verkar ha bäst abonnemang osv. Jag har ju aldrig haft abonnemang förut, har alltid varit emot det. Men nu har jag insett att jag ändå tankat mitt kontantkort med ganska stora summor, ofta. Så då tänkte jag att jag lika gärna kan skaffa abonnemang och få mer koll. Anyways, det blev en rosa Sony Ericsson, designmobil som bara finns hos 3 tydligen. Facebook integrerad ;) haha. Nej men den lät kanon för mig. Så jag hoppas jag blir nöjd. Dessutom skänker dom 50 kr till rosa bandet när man köper den här mobilen. Hoppas den kommer idag med posten, dom skickade den igår redan så har man tur så dimper det väl ner ett avi i brevlådan senare idag.

Jag kommer pga detta ha ett tillfälligt nr fram tills den 4:e november då mitt mobilnr flyttas över till 3.
Så jag kommer att skicka mitt tillfälliga nummer till er som ska ha det. :}

Nu ska jag försöka mätta magen lite med en kopp varmt te innan lilla Jullan kommer & hälsar på moster.



Bloggdesign update!

...Som ni ser har jag inte skrivit något här sen i fredags, men det är för att jag har haft fullt upp med designen här :P (iallafall idag, igår låg jag i sängen hela dagen, utslagen efter lördagens partaj..) har gjort en hel del! En ny meny till vänster med mitt lilla mini fotogalleri. Länkarna ovanför headern brevid där det står "klick klick". Alla länkarna funkar inte ännu, som "bloggdesign". Men fotogalleriet och info om mig funkar nu :) Fotogalleriet gillar jag. Fast det funkar bara om ni har flash! En nackdel kanske, men struntsamma. Får hoppas att de flesta har flash ;) Kommer uppdatera med foton ganska ofta där, man kan bara ha 10 åt gången så... hursomhelst, så måste jag avsluta det här med att säga - JAG ÄR FETT NÖJD MED DESIGNEN NU!

Vad tycker ni?

Nova Lund, idol & chilliostbågar

Så kan man sammanfatta min fredag i korthet.

Åkte till Nova Lund (köpcentrum som innehåller bland annat Topshop ♥) innan idag eftersom vi ändå skulle till Dalby för att hämta ett skåp. Det blev dock stressigt eftersom vi kom fram sent, vi körde lite fel och sånt där innan vi äntligen hittade rätt. Så det blev inte så mycket shopping.. plus att jag är så snål mot mej själv, tråkig är jag. Men men.. köpte iaf ett par kängor som jag skrev igår, och lite smink. Hittade ingen överdel till morgondagens outfit heller. Surt. Ska väl kika en sväng i stan imorgon också, ska ändå ner och sola plus lämna in mina glasögon som gick sönder ikväll. >< Anyways, inann vi begav oss hem åkte vi inom Center syd & åt middag på Katjas. Dom har så sjukt god mat! Det blev nachos kyckling-tallrik. Gosh, så gott.

Har legat i soffan framför Idol sen jag kom hem. Ätit chilliostbågar. Damn vad där är krydda i dom -.- Det var rocktema i idol ikväll. Jag tyckte faktiskt, för en gångs skull, att de flesta gjorde bra ifrån sig. Fast min favorit är ändå samma som tidigare - Tove.

Nu ska jag sova minsann, upp tidigt imorgon. Imorgon blir det rajtantajtan :) Förfest sen utgång. Ska bli nice!

Nattinatti.



Tjolahopp tjolahej, så här såg Johannah ut idag. :)


Taste of christmas

Jag var tvungen att testa dessa två nya julsmaks-namnams. Ballerinakexen smakar så-in-i-h*lvetes-yummi! De ser ut som vanliga ballerinakex, fast själva "ringen" smakar pepparkaka. I mitten är det fortfarande choklad och i botten också. Marabous vinterchoklad sen.. när jag mumsade på första rutan var jag först lite tveksam till smaken, men när mina smaklökar kittlats tillräckligt så var jag såld på det. GOTTGOTT!! Det är alla möjliga julsmaker i det: Ingefära, kanel osv, även nötter. Dessa namnamns är som att äta baka ihop hela julen och käka upp den, typ. :)



Prova om ni inte redan gjort det!



Krångel.

Awh. Så sur jag är >< Mitt ljud i datorn vill inte fungera. Det kvittar vad jag gör.. Det står att det fungerar korrekt men inte f*n kommer det ngt ljud. Jag som skulle se på GG :'( Och pappas dator krånglar också, den vill inte starta. Skitdatorer. Jaja. Jag är glad ändå, för idag är det lööööning! :')



Blablabla

Gokväll.

Min kära syster tycker att här är för mycket bilder och för lite text så jag kände mig något pressad att hutta in lite text här ^^, Idag har jag varit på Väla (igen) blev en snabbtur idag. Men imorgon, då ska det shoppas! Lön lön lön ♥ Dock ska jag hålla hårt i denna lönen tills allt med CSN och skit kommer igång sen. Av gammal erfarenhet vet man ju att det där kan krångla i evigheter....

Sen så hade jag tänkt börja inhandla årets julklappar så att man har det gjort, det är ju trots allt bara nio veckor kvar till julafton (!). Men jag skulle kunna tänka mig att ta en trippilur till Ullared igen för där hittar man ju lätt julklappar till hela familjen till hyffsade priser. ;)

Ska iallafall iväg till Lund/Nova imorgon och shoppa lite. Är väl inte ute efter nåt speciellt, mest nödvändiga saker (smink, hårprodukter osv).. Och en outfit tills på lördag helst. Blir nog lackleggings & högklackat iallafall, men måste hitta en överdel till det hela också.. helst. :P Ska även inhandla mig kängor. Vet inte varför men helt plötsligt har jag insett att kängor är grymt snygga. Så det ska jag banne mig ha.

Ska betala räkningar & skulder INNAN jag sätter igång och shoppar. Jag hatar att vara skyldig pengar, får dåligt samvete bara av att handla tuggummi eller nåt då.

Nu ska jag se på Gossip girl S03E06 sen ska jag sova. Ska ner till Katta & köpa Biosilk till mitt hår.. (must have) innan vi drar till Lund.

Puss&kramviseskanskepåstan.


 


Älskade mjauis



Nollställd

 

Jag måste börja lära mig att vårda sinnet.
Sväljer min stolthet, tittar upp fast tårar rinner..
Har lovat mindre, men nu ska jag hålla allt.
Går ut på stridsfältet, upp med hakan, huvudet kallt



Though we're far apart you're close in my heart.

Jag saknar: Elin, Sandra, Jessika
Jag tackar gudarna att jag har er ♥




Running in circles


Happyface :]

Åkte till min intervju idag i ööösregn. Kallt som attan var det också..
Intervjun gick kanon iallafall, fick mitt provresultat också som jag gått & grubblat över nu i 3 veckor. Jag hade 133/136 på svenska-provet & 140/150 på engelskaprovet och det är jag mer än nöjd över. :] *skrytskryt* Jag är så gott som antagen, får mer besked om 2-3 veckor. Skulle fixa någon bok & läsa om PBU (skolan börjar ju i december). Så.. allt känns superbra och jag är så glad. Det ska verkligen bli spännande & kul att börja plugga igen! Till en yrkesroll jag verkligen vill ha. När jag skulle hem skuttade jag på små moln. Höll dock på att frysa ihjäl när jag väntade på bussen, rätt vad det var så började det snöa. :Z IIIH! Sen åkte jag hem till min söta mormor och drack kaffe och snackade lite random stuff. Och sen somnade jag som en liten gris på hennes soffa, awwh.

Igår kom jag på.. att Gossip Girl ju börjat sändas i USA igen.. säsong 3. Och jag hade missat 5 avsnitt! Så jag kollade på tre avsnitt igår. Jag älskar den serien.. den är verkligen my cup of booze. Blair ♥ Chuck, tihi. Ikväll blir det IDOOOOL såklart, tror jag kommer somna rätt snabbt men om jag håller mig vaken ska jag se de sista två avsnitten av Gossip Girl, wiiieh. Jaja, intresseklubben antecknar. Jag är så flummig & glaaaaaaaaad :)



Imorgon blir de väla med mami, mys.
TREVLIG HELG på er, för det ska jag ha. (;

 


Don't want your hand this time I'll save myself

Då var det torsdag redan, dagarna bara glider i väg utan att man riktigt hinner reagera. Jag har haft en jobbig huvudvärk de senaste dagarna men den börjar äntligen släppa nu. Nojjig och lite inbillningssjuk som jag är, så har jag inbillat mig att jag har en hjärntumör eller blodproppar eller hjärnhinneinflammation eller.. ja. Allt som finns. Fast jag tror inte det är någon fara. Det är väl bara nåt tillfälligt. Hoppas jag.

Har varit ute och gått en lååång promenad nu. Kallt men soligt och skönt ute. Härligt att röra på fläsket lite. ;) Har också dammsugat hela lägenheten och städat upp lite, jag mår mycket bättre när det är rent och fint omkring mig (och detta säger jag trots att jag är världens slarv-maja). Kattis blev sur på mig för att jag dammsög och har gömt sig nånstans. Nawh. Hon hatar dammsugaren. Hon är livrädd för den.. Aja. Nu blir det dussen sen ska jag hoppa i myskläder och slappa lite. Vad händer sen? I don't know. Dagarna är så sega när man inte gör något..


Imorgon är det iallafall dags för min intervju. Jag borde kanske vara nervös men det är jag inte. Inte än, iallafall. Näe nu blir de dussen, ska peela & greja och pyssla om min lilla kropp tänkte jag.




How will I know?


Jag orkar inte springa mer

om allting vore så jävla mycket lättare
skulle det inte vara så svårt


Kvällstankar

Folk säger jämt till mig, "blicka inte bakåt blicka framåt" .. "det som har hänt, det har hänt, lämna det bakom dig och tänk på framtiden." Men jaha, vadå? Skulle det enbart vara något positivt&tryggt att blicka framåt? Ska jag vara ärlig så är det framtiden som skrämmer mig allra mest. Framtiden.. bara ordet, det känns så stort. I framtiden kommer du försvinna. Jag kommer försvinna. Alla kommer försvinna. Vare sig man vill eller ej. Med eller utan ett lyckligt slut.


SATANS HUVUDVÄRK!

Bad, bad, bad uppdatering här men jag har inte varit på humör riktigt. Detta är min fjärde dag med världens mest irriterade huvudvärk. Det kvittar vad jag gör, den vill inte försvinna. Jag borde nog gå på en hälsokontroll snart för jag känner mej inte helt hundra. Blää.

Har pillat lite smått med designen idag. Lagt in lite navigation likzåm. Fast jag har inte kopplat det än. Får göra det sen, för nu orkar inte mitt huvud med mer. Ska äta lite soppa & sen vila en stund. Har varit duktig och rensat ur min garderob (igeeen) och tvättat massa, plockat undan alla sommarskor och sommarkläder. Det kändes lägligt eftersom det är riktigt kallt idag! Brrr. Termometern visade på 2 grader imorse.

Aja, uppdaterar senare.


Det kanske kommer en förändring

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Älskling i natt kom du tillbaka
och allt fick sin förklaring
i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
ser jag skuggan av hoppet försvinna från mitt rum


I survived Ullared

Hey alles.
Det blev en tripp till Ullared idag minsann. Det var inte så längesen jag var där, så jag handlade inte så jättemycket. Och ja.. vi var väl där runt 10, vi brukar åka dit tidigare. Det var ju smockat med bilar på parkeringen när vi kom dit. Åk INTE till Gekås på en fredag! Detta var något av det värsta jag varit med om. Man fick liksom gå undan och ta ett djupt andetag för att orka med alla kundvagnsmonster som går i sin egna lilla värld med sina j*vla kundvagnar i vägen överallt. Inte nog med att dom här människorna är i vägen överallt, tränger sig fram, ställer sina kundvagnar mitt i gångar och framför sakerna så man inte kommer åt dom, dom kör på en också! Vet inte hur många som kört på mina fötter idag. Nej fytusan.. det blev stress-shopping idag. Efteråt körde vi inom Halmstad/Eurostop och käkade. Nu är jag helt slut. Sov ändå i bilen både på vägen dit och hem. Jätteont i svanken har jag. Gnäll gnäll. Imorgon ska vi till Tydingesjön, min systeryster ska spela med sitt band där (CC waterback). Det ska bli kul. Det var över ett år sen jag såg henne live, på high chaparall. Så imorgon ska man vara en countryjänta då. ;) Nice.




Här är det mesta av vad jag köpte idag. :) Köpte även en sån här mysbelysning, som består av massa svarta kvistar med ljus i. Det fanns även massa vita pärlor på kvistarna. Jättefin är den! Dom har jag satt i en vas som jag också köpte där. I luv it.





Jag älskar materialet på deras kläder! Mys.



Världens godaste chips. Rostade rotsaker!
Mumma. Kostar dock 29 kr för 75g. :/




...Nu blir det idol & tända ljus. :)

 

 


Så nära får ingen gå

Det finns ett band i mitt hjärta som jag alltid kommer att ha där. Jag var väl 16-17 år när jag började lyssna på dom. Sommaren 05 var jag och Jessika & såg dom live i Limhamn. Det var en dag i mitt liv jag aldrig kommer att glömma. Känslan går inte att beskriva.. det var magiskt. Den speciella musiken, texterna, hans röst. Han. Jocke Berg. Han är som en mäktig gud när han sjunger. Speciellt live. I love them. Jag pratar om Kent..

Många av deras låtar symboliserar olika perioder i mitt liv. Att en sång, några ord, kan påminna en om så mycket. För ett par dagar sen släppte de en ny singel i äkta kent-anda. Underbar låt, som allt Kent gjort. Dock så föredrar jag de gamla goda låtarna. Mest för att de står för en massa minnen jag har, de är betydelsefulla.

Jag och Jessika har bestämt oss för att gå på deras koncert i Malmö den 14 mars nästa år. 
Längtan skala 3:1 


Du är så ful att råttorna ringer anticimex

Hey där.
Dags för en liten uppdatering från landet tycker jag. Igår var vi på Busfabriken som jag skrev om. Jag och Ville busade och lekte som bara den. Moster tyckte minsann också att det var roligt.. man blev ju som barn på nytt ^^, Kastade mig i bollhavet, åkte rutchekana, klättrade massa, osv. Riktigt roligt faktiskt. Ett paradis för alla barn. Vi åt där också. Supergod nachostallrik. Inte speciellt dyrt heller. Det gillas. Så där blir det nog fler besök! Man kunde till och med göra sin egen mjukglass där, och ta på olika strössel och godispuder på. Det ska jag testa nästa gång :)

Idag har det inte hänt så jättemycket. Vi åkte in till stan förut när Ville var lämnad på dagis. Sen var jag och solade och hos optikern på synundersökning. Allt var bra med mina linser, fast min syn på vänster öga var lite sämre. Men men, det där ändras ju hela tiden tydligen. När vi kom hem efter vi hämtat Villis på dagis så lekte vi lite med lera. Råååligt! Så dom här två senaste dagarna har man fått väckt upp barnet inom sig ordentligt. Sen gjorde jag en mumma pastasallad med kyckling, broccoli, gurka, lök, soltorkade tomater, marinerade vitlöksklyftor. Också en sweet chilli/vitlök dressing till det. Så nu är man mätt! Jullan sover och sis har precis badat Ville. Dricker lite kaffe och slökollar på bolibompa. ^^

Någon som såg Roast på Berns igår?
Det var Bert Karlsson som blev roastad :)
I detta klippet är det David Batra som roastar..
Han var helt klart bäst. Sis och jag skrattade så vi höll på att ramla av soffan...


"Du är så ful så att dina pormaskar ljuger om var dom bor" Hahaha. Klockrent.



Gah :@


Jag är på j*vligt dåligt humör just nu. Har riktigt ont i magen och ingenting går som jag vill. Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och gå i ide några månader. Jag är irriterad på ALLT idag. *Morr*

Nu kommer iallafall sis snart och hämtar mig, vi ska ut och gå lite med kidsen. Jag behöver nog det faktiskt. Sen ska vi till Busfabriken och busa loss lite.

Hoppas ni har en bättre måndag, och jag hoppas min blir bättre!


New design

Ja.. nu är headern på plats iallafall. Har mycket kvar att fixa, som länkarna i headern. Dom är inte inkopplade än så att säga ;) Men det kommer. Ska fixa lite andra smågrejor också, som med kommentarsfältet och sådär.. Jag är ganska nöjd med headern iaf, och det är skönt med en ren bakgrund, utan massa krumilurer och sådant. Har använt x antal penslar, lager & textures för att fixa headern så idag har jag känt mig väldans kreativ :) Men nu är jag sluuut i huvudet, så jag ska sova. Har spenderat alldeles för mycket tid vid datorn idag!

Annars har det varit en lugn helg. Väldigt, väldigt lugn. Kollat film & ätit popcorn nyss. Imorgon SKA jag ut och springa samt åka och sola. Ville inte gå ut idag för det har varit rena stormen här. Usch. Så jag har haft en riktig sitta-vid-datorn-och-pilla-design-mys-dag idag. Det var längesen.

Ska fixa klart designen imorgon har jag tänkt. Mycket som fattas än ju!
Nattinatt.



Ibland (dock faktiskt inte så ofta..) saknar jag att vara ljusare i håret.
Men jag trivs skitbra som mörk och ska fortsätta vara det ett bra tag till :)



 


UTTRÅKAD & SÖMNLÖS

Jag är så uttråkad, kan inte sova. Knäppt eftersom jag är sjukt trött. Har kollat på Idol, käkat naturgodis och druckit nästan en liter Pepsi Max. Jag har alldeles för många favoriter i årets idol, jobbigt. Men helt klart så är de största - Mariette, Calle & Tove! Nääe ska lyssna på lite musik nu & försöka nanna. Ni är dåliga på att kommentera btw!

Pussis.


Nu är det dags för fredagsmys..

.. och Idooool! Vad gör ni i helgen? :)





Då var det fredag igen..

Gomorron gomorron!
Sitter & dricker mitt morgonkaffe och lyssnar på Lily Allen. Snart kommer systers sambo och hämtar mig, ska vara barnvakt idag på dagen medans dom är ute i trädgården och fixar massa. Det ska dock bli regn idag så jag undrar hur det kommer gå. Ska hoppa in i duschen nu, tycker fortfarande att jag luktar solarium efter igår.. hm.

Då var det sista kvalet i idol igår då. Tove är helt klart en av mina favoriter. Så naturligt söt och go. Och underbar röst. Man vill bara krama henne. Typ. :P Calle & Tove ftw! Näääe nu måste jag fixa i ordning mig & åka och mysa med mina små snuttisar.

Har jag sagt hur mycket jag älskar dom små knoddarna?




I don't wanna be my friend no more



Jag vet att jag borde ha högre tankar om mig själv, och att jag borde lita på mig själv mer än vad jag gör. Ändå tvivlar jag. Jämt och ständigt, i allting jag säger och allting jag gör. Min osäkerhet gnager innuti mig och jag ifrågasätter alltid om jag gör rätt eller fel, oavsett situation. När det händer något dåligt så klandrar jag alltid mig själv. När det gäller andra i min närhet så ser jag alltid det positiva i saker och ting men när det gäller mig själv och mina egna problem så ser jag bara det negativa och omöjligheter. Jag vet att jag är hård mot mig själv. Allt för hård. Men om jag är så jävla bra och inte gör så mycket fel som jag tycker, varför har så mycket blivit så himla fel i mitt liv? Det är ju trots allt jag som valt, jag som bestämt. Iallafall för det mesta. Mitt liv. Mina val. Jag har gjort så många fel val i mitt än så länge relativt korta liv, jag kan inte ens räkna dom. Jag borde lära mig av mina misstag, hade jag bara gjort DET så hade det iallafall funnits en mening med allt. Jag borde för fan tänka mig för lite mer, men istället gör jag om samma misstag. Sannolikheten att jag bara råkat haft otur i olika situationer, är obefintlig... så vet jag med säkerhet att det inte är. Nej, jag kastar mig in i saker och chansar hej vilt utan att tänka på konsekvenserna av handlingarna. Också är jag tillbaks på ruta ett igen. Jag borde vara försiktig, men jag har lärt mig att leva för stunden, och att aldrig ta något för givet, jag har svårt att ändra på saker som alltid varit vad dom har varit. När det gäller mej själv så kan jag hantera det, men när det där som gnager innuti får allt att gå ut över mina relationer, både vän- och kärleksrelationer, då kan jag inte hantera det. För då orkar oftast inte personerna med en längre, inte i längden iallafall. And I don't blame them. Varför straffar jag mig själv så hårt? Får jag någon slags undermedveten kick av att söka mig till drama? Varför är jag min egen värsta fiende? Ibland känner jag mig förlorad i ett krig, kriget mot mig själv. Jag blir trött på mig själv och står inte ut, så varför skulle någon annan stå ut med mig? Sad but true.

Violent heart



Perfect little dream
the kind that hurts the most


RSS 2.0


namn Johannah Fernebring
kallas också Kitty, Hannah
bor Helsingborg, skåne
är 24, studerande & singel
gör pluggar heltid, hälso- och sjukvårdsadministration.
ser Desperate housewives, Days of our lives, Gossip girl, True blood, 2 and a half men.
hör ROCK AND ROLL BABY.

Mer om mig här...  





   C o u n t d o w n .
------------------------------

dagar till Kent koncert
dagar till biopremiären för Eclipse (Twilight saga)

Pixels